Obavijesti

Show

Komentari 24

Plivaju u parama, tetoviraju se, 'bahato' jure i krše propise...

Plivaju u parama, tetoviraju se, 'bahato' jure i krše propise...
7

Kylie Jenner sagradila je svoje carstvo kozmetike, Gustav je naslijedio obiteljski posao i zasjeo na tron najbogatijih. Sestre Andersen uživaju u jahanju, a Collison je s bratom osnovao firmu za internetsko plaćanje

VIDEO

Ovih petoro ljudi mlađih od 30 već su uspjeli postati milijarderi. Njihove tvrtke zapošljavaju više od 50 tisuća ljudi, a koliko novca imaju na bankovnom računu niti sami ne znaju. I dok su se neki pobrinuli i vlastitim rukama stvorili carstvo neki su se rodili na zlatnoj žlici i naslijedili pravo bogatstvo. 

Kylie Jenner 

Najpoznatija na ovoj listi definitivno je najmlađa sestra člana Kardashian-Jenner Kylie. Njezino bogatstvo procjenjuje se na milijardu dolara, a većinu novca zaradila je zahvaljujući firmi za proizvodnju kozmetike 'Kylie Cosmetics'. Zanimljiva činjenica je i da je samo s 22 godine postala najmlađa milijarderka na svijetu. A ako želite da vas Kylie promovira na društvenim mrežama morat će te izdvojiti oko 6 milijuna kuna. Prava sitnica. 

Gustav Magnar Witzoe 

Na prvom mjestu nalazi se 'problematični' dečko Gustav Magnar Witzoe. Iako ima tek 26 godina 'težak' je vrtoglavih tri milijarde dolara. Njegov tata, također Gustav, vlasnik je kompanije SalMar koja se bavi uzgojem i prodajom lososa.  Ribu izvoze po cijelom svijetu, a najveća tržišta su im Amerika, Kanada, Rusija, Norveška i Japan. No, buntovi novca nisu ga uspjeli poštedjeti zatvora. Naime, prije nekoliko godina vozio je 120 km/h na cesti gdje je dozvoljeno 60 km/h. Odslužio je zbog toga dva tjedna. 

Alexandra i Katharina Andersen 

Sestre Andersen naslijedile su 1,4 milijardi dolara. Obitelj je ostvarila bogatstvo u duhanskoj industriji. Alexandra se bavi jahanjem i najviše vremena provodi sa svojim konjima kod kuće u Norveškoj. Dosad je pobijedila na više natjecanja. I dok Alexandra i njezina sestra uživaju u bogatstvu Daily Mail otkriva kako se obitelj obogatila od plantaža duhana u Malaviju i Zimbabveu gdje su radila i djeca stara samo deset godina. Glasnogovornik kompanije je rekao da oni ne mogu učiniti ništa.

John Collison 

Za razliku od sestra Andersen koje su većinu bogatstva naslijedile, John je sa svojim bratom prije deset godina osnovao firmu za internetsko plaćanje 'Stripe'. Danas braća iz Irske 'teži' oko 2.1 milijarde dolara, a prijatelji ih opisuju kao dobre i jednostavne dečke koje novac nije promijenio. 

Anna Kasprzak 

Dankinja Anna (29) jedna je od nasljednica kompanije ECCO čiji se proizvodi prodaju u 90 država svijeta. U svojoj Danskoj, osim po bogatstvu, poznata je i kao izvrsna preponska jahačica. Natjecala se na Olimpijskim igrama u Riju gdje je završila na 14. mjestu. Kompanija ECCO u startu se bavila izradom i prodajom tenisica, a kasnije su svoj biznis proširili.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.