Obavijesti

Show

Komentari 17

Plus size Ashley dobila poruku mržnje: 'Ti nikome nisi uzor...'

Plus size Ashley dobila poruku mržnje: 'Ti nikome nisi uzor...'
17

U poruci pratitelj je kritizirao Ashley zato što je udana za Afroamerikanca te da bi trebala imati muža bijelca. U braku je s redateljem Justinom Ervinom. Lani je otkrila da je imala problema kad ga je predstavila obitelji

VIDEO

Amerikanka Ashley Graham (31), model za punije žene našla se u središtu kritika javnosti. Naime, primila mail u kojoj ju je pratitelj izvrijeđao kako je debela. 

Plus size Ashley toliko je ostala zaprepaštena mailom da ga je podijelila sa svojim gotovo devet milijuna pratitelja na društvenim mrežama. 

- Nikome nisi uzor. Nisi plus size manekenka nego si debela i definitivno ne tako atraktivna kao što misliš da jesi. Velike grudi ne čine da srce bude veliko, a tvoje su male kao što i mozak koji je kao zrno graška - napisao joj je pratitelj.

U poruci pratitelj je kritizirao to što je Ashley udana za Afroamerikanca te da bi trebala imati muža bijelca. Inače Ashley je udana za redatelja Justina Ervina (29). U braku su od 2010., a lani je otkrila da je imala problema kad ga je predstavila svojoj obitelji u Nebraski. 

- Moja mama nije vidjela Afroamerikanca do 18. godine, ništa nije znala o njihovoj kulturi. Kada ga je baka vidjela, hladno ga je pozdravila, okrenula se i otišla. Bila sam šokirana jer sam oduvijek voljela baku i smatrala je divnom osobom, nisam ni znala da je rasist - ispričala je Graham. 

Ashley je svjetsku slavu stekla zahvaljujući svojim oblinama. Dok jedni obožavatelji tvrde kako je upravo savršena takva kakva je, a drugi pak da bi mogla izgubit pokoji kilogram, Ashley je zadovoljna izgledom. 

Kako bi promovirala zdrav način života, ova Amerikanka svakodnevno odlazi u teretanu. Nedavno je s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila video u kojem je objasnila koje probleme s vježbanjem imaju djevojke s velikim grudima. 

- Nikad nisam dopustila da me tijelo na bilo koji način ometa u napornim treninzima. Grudi, stražnjica, trbuh, ništa me ne može zaustaviti da se nastavim kretati i imati kontrolu nad svojim zdravljem - napisala je ispod videa. Brojne obožavateljice komentirale su kako razumiju problem ove manekenke. 

- Totalno te razumijem. To je najgore. Upravo ja tako izgledam kad vježbam u teretani. To je svakodnevna borba koju proživljavam - samo su neki od komentara. Ashley je više od osam godina u braku s filmskim producentom Justinom Ervinom (30), a nedavno je podijelila savjete  što čini kako strast ne bi nestala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:15

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju