Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Po uzoru na Kim? I polusestra Kendall skinula se skroz gola

<div> <iframe src="//instagram.com/p/soD1lZE1qw/embed/" width="504" height="602" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true"></iframe> </div>
None Foto: Instagram 4

Zvijezda reality showa 'Keeping Up With Kardashians' nedavno se odrekla svog prezimena jer smatra da joj stvara probleme u razvijanju manekenske karijere

Samo nekoliko dana nakon što su u časopisu GQ objavljene potpuno gole fotografije njezine polusestre Kim Kardashian (33), pred objektivom priznatog modnog fotografa Russella Jamesa skinula se i Kendall Jenner (18). Njezinu golišavu fotografiju na Instagramu je objavila najstarija polusestra Kourtney (35) te ju tako podijelila sa svojih više od 10 milijuna pratitelja. Fotografija je prikupila preko 436 tisuća lajkova. 

Zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' nedavno se odrekla svog prezimena jer smatra da joj stvara probleme u razvijanju manekenske karijere. Ne želi da to utječe na njezine buduće poslovne ponude. 

- Radim to za sebe. Volim svoju obitelj, ali ovo je nešto samo moje, to sam ja - izjavila je Kendall nedavno. 

Na New Yorku Fashion Weeku u nedjelju Kendall je nosila reviju dizajnerice Diane Von Furstenberg. Modnom pistom prošetala je uz bok nekih od top modela kao što su Naomi Campbell i Candice Swanepoel.

Komentari (42)
  • usao bi u nju ko hitler u poljsku haha

    8. 9. 2014,   09:42
  • sve se vidi ali se ništa ne vidi, to mi se sviđa :)

    8. 9. 2014,   09:48
  • koga briga ko se skida i sta uopce radi sa svojim zivotom?!

    8. 9. 2014,   09:24