Obavijesti

Show

Komentari 3

Pobijedili su Kedžo i Jelena, a Mario Petreković pustio suzu

Pobijedili su  Kedžo i Jelena, a Mario Petreković pustio suzu
15

UPOZNALI SE PREKO 'FEJSA' Damir Kedžo je mladu pjevačicu pratio na YouTubeu pa ju je pozvao na kavu. Iako je s njom htio snimit samo obradu, Kedžo je ipak odlučio snimiti duet

VIDEO

Duet Damira Kedže (29) i Jelene Žnidarić (22) 'Sve u meni se budi' sinoć je odnio pobjedu na 64. Zagrebačkom festivalu. Mladoj pjevačici ovo je bio debitantski nastup, a publici se predstavila pod umjetničkim imenom Zsa Zsa L'amour.

- Nisam se uopće pripremala na ovo. Znali smo da je pjesma kvalitetna jer smo uložili u nju mnogo vremena i puno emocija. Dali smo sebe u tu pjesmu, ali ovo je nešto što ne možete predvidjeti - rekla je mlada pjevačica, a Kedžo je ispričao da su se upoznali putem društvenih mreža.

- Pratio sam je na YouTubeu pa sam je pozvao na kavu putem 'Fejsa' te joj predložio da snimimo neku obradu. Kad sam je čuo u studiju, rekao sam joj da ipak nećemo snimati 'cover', već pravu pjesmu - priča Kedžo.

Nakon toga odveo ju je u studio, a pjesma koju je autor Ante Pecotić namijenio njemu jako joj se svidjela. Isti dan snimili su demo, a nakon toga radili su 'kao mravi' da pjesma bude kako treba. Oduševljen je suradnjom te je siguran kako će za Jelenu publika 'još čuti'.

Drugoplasirani Mario Petreković (44) izveo je svoju prvu autorsku pjesmu 'Nerviram se' koju je napisao za dva dana. Pobjedu Jelene i Damira prokomentirao je u svom stilu.

- Ne mogu vjerovati da nisam pobjedio. Šalim se, to je bilo zaista prekrasan nastup, pjesma koja je baš onako, europska, svjetska. Dovoljno ljubavna i sentimentalna pjesma, čak sam u jednom trenutku i suzu pustio - rekao je Petreković.

Članovi festivalskog uredništva bili su Vanna, Massimo, Nenad Borgudan, Marijan Brkić i Tomislav Štengl. Novi umjetnički direktor festivala, pjevač Neno Belan (54) zadovoljan je ishodom Festivala.

- Sve je bilo stvarno odlično, orkestar je bio fenomenalan, zvuk je bio fantastičan, svi su pjevači bili izvrsni, prezadovoljan sam i mislim da ovaj Festival definitivno ima budućnost. Sve je bilo iznad mojih očekivanja - rekao je Belan.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'