Obavijesti

Show

Komentari 0

Pobjednica Videostara: 'Plakala sam. Moji snovi su se ostvarili'

Pobjednica Videostara: 'Plakala sam. Moji snovi su se ostvarili'
9

Iako su se dojmovi od nedjelje malo slegli, Doris i dalje ne može vjerovati kako je publika upravo odabrala nju. Dokaz tome je i cijeli bus navijača koji je došao iz Splita samo da bi joj pružili podršku i navijali za nju

VIDEO

Svi su plakali i bili presretni zbog moje pobjede. Razgovarala sam s mamom na telefon sat vremena. Jako je ponosna na mene, izjavila nam je Doris Stanković (18), nova YouTube zvijezda i prva Hrvatica koja je osvojila titulu VideoStara.

Pokretanje videa...

01:16

Tulumarilo se do sitnih noćnih sati, a kako i ne bi kad je Doris postala prva žena koja je pobijedila u VideoStaru. Nakon što su u prve dvije sezone pobjedu odnijeli Matija Lazarević (21) i Bruno Lukić (17), bilo je vrijeme da žena osvoji ovu titulu. S tim se složila i Petra Dimić (18), popularna hrvatska youtuberica, kojoj je pripala uloga Dorisine mentorice u ovom natjecanju.

- I meni je potekla suza niz lice, moram priznati. Od početka sam vjerovala u svoj tim, a kad je Doris ostala kao finalistica, znala sam da će odnijeti pobjedu. Jednostavno smo obje jako puno radile i sav se taj trud isplatio - otkrila nam je Petra.

Iako su se dojmovi od nedjelje malo slegli, Doris i dalje ne može vjerovati kako je publika upravo odabrala nju. Dokaz tome je i cijeli bus navijača koji je došao iz Splita u Zagreb samo da bi joj pružili podršku i navijali za nju. No pravo iznenađenje tek slijedi. Naime, Doris je kao pobjednica VideoStara osvojila ugovor s JoomBoosom u minimalnom iznosu od 100.000 kuna i putovanje kroz deset europskih gradova. Na tom putovanju pridružit će joj se i mentorica Petra.

- Jedva čekamo. Bit će nam super. Petra i ja se odlično slažemo, a putovanje će nas još više zbližiti i sprijateljiti. Obje volimo putovati i spremne smo na nove avanture - rekla je uzbuđeno Doris, koja priznaje kako nije bio nimalo lak zadatak pobijediti u ovom natjecanju i općenito pokrenuti karijeru na YouTubeu.

- Mnogi su mi se na početku smijali i govorili mi kako neću uspjeti. Teško mi je to palo s obzirom na to da su mi to iza leđa govorili bliski ljudi. Nije mi bilo lako - priznala je novopečena pobjednica te poručuje svima onima koji razmišljaju o tome trebaju li pokrenuti svoj YouTube kanal da se ne obeshrabre.

- Ne slušajte ružne komentare. Hejtera i zlih jezika bit će uvijek. Treba se izdići iz toga i slušati svoje srce - dodala je. Doris od osvojenog iznosa dio planira uložiti u bolju opremu, ali kako kaže, sigurno će članovi obitelji, ali i prijatelji, dobiti nekakvo malo iznenađenje. Njezini suparnici bili su Paolo Milović (17) i Sven Kranželić (22), koji su ove godine ostali bez pobjede, no to ne znači kako neće nastaviti graditi karijeru na YouTubeu. Paolu je ovo druga godina kako se prijavio na VideoStar, no od svojih snova YouTube zvijezde neće odustati. Ista priča je i sa Svenom, koji se u vrijeme natjecanja još više zaljubio u kameru i snimanje.

- Nisam razočaran. Sretan sam što sam mogao sudjelovati u ovom. Stekao sam puno kontakta i upoznao nove ljude koji su mi postali prijatelji - iskreno nam je priznao Sven. 

Oba finalista nisu mogli sakriti sreću i od srca su čestitali Doris na osvojenoj nagradi, a upravo su to napravili i obožavatelji koji su okupirali Tvornicu kulture. Svi su htjeli barem sliku ili autogram od novopečene pobjednice, koja je prštala pozitivnom energijom.

- Moram zahvaliti svim fanovima. Bez njih ništa od ovog ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste me gurali i što ste bili uz mene kroz cijelo natjecanje. Presretna sam i nikad ovo neću zaboraviti - zaključila je.

Što vam donosi horoskop za sljedeću godinu: Evo koji će vam biti sretan broj kojim se morate voditi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada