Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pobjednici malo popili, Slavkov tata plesao je na Mišinu pjesmu

None Foto: Instagram 7

Slavko je na društvenim mrežama pohvalio snimkama s proslave na kojoj su se okupili natjecatelji showa i njihovi prijatelji. Posebno sretan bio je Slavkov otac koji je veselo plesao i dizao ruke u zrak na pjesmu Kovača

Glumac Slavko Sobin (34) i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić pobijedili su u showu 'Ples sa zvijezdama', a trijumf su proslavili partyjem koji je trajao dugo u noć. 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Slavko je na društvenim mrežama pohvalio snimkama s proslave na kojoj su se okupili natjecatelji showa i njihovi prijatelji. Posebno sretan bio je Slavkov otac koji je veselo plesao i dizao ruke u zrak na pjesmu Mate Miše Kovača (77) 'Samo jednom ljubav'. 

Foto: Instagram

- Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali ljudi hvala vam. Nadam se da niste samo zvali da bi zvali, nego da ste trošili vaše novce na nas jer smo nešto vam dali i hvala vam i volimo vas i svaka čast - obratio se pobjednički par pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Na slavljenički tulum došao je i plesač Ištvan Varga koji ih je podržavao u finalnoj emisiji. U jednom trenutku zaplesao je s Gabrielom, a na to je reagirao i Slavko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Njeno zadovoljstvo sa mnom bila je čista laž. Dođe Ištvan Varga i gotovo sve - napisao je Slavko na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Komentari (4)
  • I šarić mi je sumnjiv...

    3. 6. 2019,   13:18
  • Nebi da je osvojio ligu prvaka

    3. 6. 2019,   12:48
  • Zgodan Slavkov tata....

    4. 6. 2019,   07:50