Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pobjednik Armin: 'Nikad nisam pristao na nemoralnu ponudu'

None Foto: 7

Nakon showa povećao mi se broj pratitelja. Poruke mi šalju i djevojke i dečki, i stariji i mlađi, govori nam Armin Malikić

U finalu showu 'Zvijezde - ljetni hit' pobjedu je odnio 27-godišnji Armin Malikić iz Tuzle koji je već nakon prvog nastupa osvojio srca žirija, ali i gledatelja. Njegovog talenta se ne bi posramila niti svjetska zvijezda, a ovaj mladić uskoro će se pohvaliti i još jednim zvanjem. I to zvanjem doktora.

- Pjevanjem se bavim čini mi se od četvrte godine. Znam da sam prvi nastup imao još u vrtiću i da je to bila tragikomedija. Ljubav je ipak ostala, a moj talent se nastavio razvijati - prisjetio se Armin. Svoj prolazak u finale smatra zasluženim, a sudjelovanje u showu će najviše pamtiti po iskrenom prijateljstvu. Marljivi mladić ne briljira samo na pozornici već i u školskoj klupi. Naime, Tuzlak će uskoro diplomirati ma Medicinskom fakultetu.

Foto: Privatni album

- Uvijek sam bio pravi štreber i kroz cijelo školovanje htio sam upisati dobar fakultet. Medicina je teška i izazovna, a izazove volim. Recimo da je to bio glavni razlog - otkrio nam je Malikić. Zbog studiranja je morao pauzirati i glazbenu karijeru, a medicina ga je naučila najtežim životnim lekcijama.

- Za muziku živim, a toliko puta sam odbio glazbene prilike zbog učenja. Ipak, tko odustane ne dođe do kraja - kaže Armin i nastavlja:

- Prve tri godine su bile najteže. Polaganje anatomije i fiziologije je podrazumijevalo zatvaranje u kuću na par mjeseci i učenje po osam sati dnevno. Kada bi radio neke glazbene projekte prepoznavali su me po torbi s knjigama. Kada snimanje završi, sjednem negdje i učim - prisjetio se budući liječnik Armin. Osim što se posvetio glazbi i fakultetu, Malikić nakon showa 'Zvijezde - ljetni hit’ sve više vremena provodi i na društvenim mrežama.

Foto: Privatni album

- Nakon showa povećao mi se broj pratitelja. Poruke mi šalju i djevojke i dečki, i stariji i mlađi - kaže. Srce mu ipak još uvijek nije osvojenom, a baš poput pravog Lava, Armin pada na komplimente.

- Ovo ljeto namjeravam izbaciti pjesmu. Album imam u planu, ali o tom po tom - kaže. Na pitanje što nikada ne bih uradio zbog karijere, Armin je odgovorio bez razmišljanja.

Foto: RTL

- Nikada se ne bih ponizio zarad uspjeha. Nikada nisam imao ‘nemoralne ponude’, ali ne bih uradio nešto zbog čega bi se kajao ili osjećao loše. Niti bih ikada očekivao da će netko to napraviti zbog mene. Ne bih gazio ‘‘preko leševa’’ da dođem do cilja - otkrio je Bosanac. Najveća podrška su mu prijatelji i obitelj, a priznaje kako je bilo trenutaka kada nitko nije stajao iza njega.

ARMIN MALIKIĆ Budući doktor odnio pobjedu: 'Nikako nisam očekivao ovo...'

- Tada sam shvatio da čovjek prvo treba voljeti sebe kako bi u nečem i uspio - zaključio je talentirani mladić.  

Komentari (58)
  • Huljić mu je dao najbolji savjet - da se makne odavde - nažalost ovi prostori nisu spremni za nešto drukčije

    23. 6. 2019,   08:24
  • Prve tri godine su najteže, a onda upišeš drugu

    23. 6. 2019,   09:38
  • Ako bude lijecnik kakav je pjevac, ne bu to dobro

    23. 6. 2019,   10:03