Obavijesti

Show

Komentari 0

Počelo glasovanje: Novih pet pjesama u utrci za Cesaricu

Počelo glasovanje: Novih pet pjesama u utrci za Cesaricu
3

Pet novih hitova u utrci je za glazbenu nagradu Cesarica. Novi krug glasovanja za hit mjeseca je u tijeku, a traje do nedjelje, 28. travnja

VIDEO

Započeo je novi krug glasovanja za Cesaricu, a kandidati za hit mjeseca ožujka su:

Jole 'Godišnjica'
Colonia 'Ljetni dan'
Markiz 'Tko mi je bio kriv'
Nela i Marko 'U zagrljaju spašeni'
Petar Grašo 'Voli me'

Za predložene pjesme s liste za ožujak glasovanje traje do nedjelje, 28. travnja u ponoć, a glasovati se može putem: Facebook stranice Cesarica. Viber javnog profila Cesarica te službene stranice.

Pod motom 'Moj glas za hit godine' publika odlučuje koja će pjesma osvojiti laskavu titulu i nagradu Cesarica - Hit godine, a u konkurenciji će se i ove godine naći najbolja glazbena ostvarenja iz izbornog perioda. Za nagradu se mogu natjecati isključivo snimke na kojima je izvođač i većinski autor, odnosno potencijalni dobitnik nagrade, hrvatski državljanin, koji svojim javnim, glazbenim i drugim djelovanjem kontinuirano djeluje kao dio hrvatske glazbene scene.

Odabir pjesama te glasovanje publike odvijat će se tijekom cijele godine, a svaki mjesec publici će se predstaviti 5 pjesama odabranih temeljem trenutno aktualnih i dostupnih podataka o broju emitiranja pojedinih pjesama na radio postajama, prosječne pozicije na relevantnim radijskim top ljestvicama te popularnosti pjesama kod publike, pri tom uzimajući u obzir javno dostupne video brojeve na servisu YouTube.

Tko će biti ovogodišnji dobitnik nagrade i ove godine ovisi samo o publici, jer statua Cesarice bit će dodijeljena pjesmi koja će u finalnom krugu glasovanja osvojiti najveći broj glasova publike. Kriteriji izbora pjesama detaljno su pojašnjeni u Pravilniku nagrade koji se nalazi na službenim stranicama Cesarice, a sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti i na društvenim mrežama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac