Obavijesti

Show

Komentari 0

Počelo glasovanje za novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Počelo glasovanje za novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Publika ima priliku glasovati za novih pet hitova, koji su u utrci za hit mjeseca svibnja. Glasovanje traje do nedjelje 30. lipnja u ponoć

VIDEO

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za pjesme:

Cesta do sna - Mia
Karta do prošlosti - Opća Opasnost
Lozinka za sreću - Magazin
Naj naj - Tara & Ivan Zak
U ritmu ljubavi - Igor Delač feat. Zetz

Za predložene pjesme s liste za svibanj publika može glasovati do nedjelje, 30. lipnja u ponoć.

S pjesmom 'Cesta do sna' Mia Dimšić predstavila se na CMC festivalu u Vodicama, a u pitanju je novi najavni singl drugog autorskog albuma.

- 'Cesta do sna' najbolji je opis mog života u posljednjih nekoliko godina; svirke i putovanja s bendom polako su mi postale neizostavan dio života, a ono što je još važnije pronašla sam cestu i put kojim idem do kraja, bez obzira na uvjete, raspoloženje i okolinu, cestu koja je moj smisao i čini me sretnom. Nadam se da će pjesma sve koji ju zavole podsjetiti na njihovu vlastitu cestu, ono za što žive i žrtvuju se i kad je teško i kad je lako, rekla je Mia.

Pjesmu je snimila u studiju Croatia Recordsa u Zagrebu, studiju Ivana Pešuta u Rijeci i u studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji. Glazbu i tekst potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman i produkciju radili Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Za miks i mastering pobrinuo se Goran Martinac.

Najpopularniji hrvatski rockeri, Opća Opasnost, u prvom tjednu ulaska na službenu top listu prodaje s albumom 'Karta do prošlosti'  zasjeli su na sam vrh liste. Jedan od najočekivanijih albuma godine predstavljen je na CMC festivalu u Vodicama proteklog vikenda, a bend je nastupio i na velikoj pozornici festivala s naslovnom pjesmom albuma.

'Karta do prošlosti' sastoji se od niza već predstavljenih hit singlova: 'Kriva si', 'Gubim tlo pod nogama', 'Da je Bog dao', 'Pakleni vozači' feat. Atomsko sklonište, a tu su i potpuno nove pjesme koje će sigurno doći do srca njihovih brojnih obožavatelja. Sve pjesme snimljene su u studiju MAK u Gradištu pod producentskom palicom Branimira Jovanovca Banija.

Novu pjesmu 'Lozinka za sreću' grupa Magazin i ove je godine predstavila na CMC festivalu u Vodicama. Svojim snažnim vokalom Andrea Šušnjara pjeva o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih. 

- Ja sam osoba čvrstog karaktera, rijetko mijenjam mišljenje i stav pa čak i kada je ljubav u pitanju. Upravo o tome govori moja nova pjesma u kojoj sam se odmah pronašla i poistovjetila s njom. Ova pjesma…to sam ja…Inače volim pjevati balade, mislim da mi najbolje pristaju, rekla je Andrea

Spot u režiji Lea Bartulice, redatelja koji stoji i iza Magazinovih spotova 'Žena, a ne broj' i 'Doktore', snimljen je na čak tri lokacije u Dalmaciji: prekrasnoj povijesnoj utvrdi Sv. Nikole u Šibeniku, Villa na otoku Čiovo i u konjičkom klubu 'Natura' gdje Andrea odlazi na satove jahanja i gdje se zaljubila u ove predivne životinje. Upravo je ona htjela da crni pastuh bude glavni lik spota i pokaže svoju ljepotu i snagu te tako u prenesenom značenju ohrabri sve one koji sumnjaju u nove početke.

Glazbena scena ovih dana postala je bogatija za novi par, koji će zasigurno obilježiti proljeće i ljeto pred nama. U glavnim ulogama ovoga puta su Tara i Ivan Zak. Do ove suradnje došlo je uoči ovogodišnjeg CMC Festivala u Vodicama, gdje su publici predstavili duet 'Naj naj'.

Novu pjesmu autorski potpisuje sam Ivan, koji nam je otkrio kako su Tara i on jedna neočekivana, ali zasigurno dobitna kombinacija, što će se vjerujemo i potvrditi u narednim mjesecima. 

- Kada sam napisao pjesmu, nisam je zamislio za duet. S obzirom na sve, željeli smo da i spot bude drugačiji od dosadašnjih, i nadam se da smo uspjeli u tome, izjavio je Ivan Zak.

Cijela priča 'zakuhala' se u Ivanovom studiju La Bamba koji je njegov drugi dom i u kojem se, kako često zna reći, najbolje opušta i kreativno izražava. Vrijedna ekipa, ubrzo nakon snimljene pjesme, 'bacila' se do kraja na posao i snimila video spot u režiji Nemanje Novakovića.

Pjesma 'U ritmu ljubavi' koju izvode Igor Delač i Zetz od samog početka je zasjela na vrh najemitiranijih domaćih singlova.

- Ostvariti najviši ulaz i biti na 1. mjestu top liste najemitiranijih singlova u ovako jakoj konkurenciji je zaista sjajan uspjeh. Malo je reći da sam oduševljen. Ivan je pogodio „u sridu“ i ovo je pjesma koja definitivno osvaja na prvi ritam. Što vam reći, osmijesi nam ne silaze s lica, izjavio je Igor Delač.

Pjesma karakterističnog funky ritma i zarazne melodije dobila je i svoj dinamičan spot. Glazbu i tekst potpisuje tim pod imenom Hit Factory koji čine Miroslav i Ivan Zečić. Ivan je pritom zaslužan i za aranžman i produkciju, a u ovom je duetu poznat pod svojim umjetničkim imenom Zetz.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice nisu za vezu, a Ribe ne podnose Lavove

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.