Obavijesti

Show

Komentari 0

Počelo je glasovanje za novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Počelo je glasovanje za novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Pet novih hitova u utrci je za glazbenu nagradu Cesarica. Novi krug glasovanja za hit mjeseca je u tijeku, a traje do nedjelje, 28. srpnja

VIDEO

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za pjesme:

Budi - Saša Lozar
Lozinka za sreću - Magazin
Ljubav, ništa više - Franka
Sto sam dana pio - Željko Bebek
Volim te, volim - Nina Badrić

Za predložene pjesme s liste za lipanj publika može glasovati do nedjelje, 28. srpnja u ponoć, a glasovati se može putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica, te na službenoj stranici.

Novi singl Saše Lozara 'Budi' je ljubavna priča koju će razumjeti sve generacije. Radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena te prepoznatljivost i stil autora/tekstopisca i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya, jednog od najuspješnijih autora i glazbenika. Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspješnice i radijske hitove Saše Lozara, poput 'Tajno', 'Tebi', 'Da' i 'Za nas dvoje'.

Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz Saša Lozar nebrojeno puta dokazuje koliko je glazbeni put kojim kroči izazov za njega, te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog popa, radijske urednike, struku i svoje fanove. 'Budi' je potpuno nešto novo, svježe, nepredvidivo glazbeno štivo u kojem se Saša Lozar odlično snalazi.

U novoj pjesmi 'Lozinka za sreću' grupe Magazin svojim snažnim vokalom Andrea Šušnjara pjeva o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih.

Snažna, samouvjerena i svoja – moto je kojim se vodi Andrea i upravo tu poruku šalje svojoj vjernoj publici i pripadnicama nježnijeg spola - Ja sam osoba čvrstog karaktera, rijetko mijenjam mišljenje i stav pa čak i kada je ljubav u pitanju. Upravo o tome govori moja nova pjesma u kojoj sam se odmah pronašla i poistovjetila s njom. Ova pjesma…to sam ja…Inače volim pjevati balade, mislim da mi najbolje pristaju.

Pozitivna, moderna i plesna pjesma 'Ljubav, ništa više' novi je Frankin ljetni hit singl kojim najavljuje rad na svojem novom, drugom studijskom albumu. Franka ne krije svoju zaljubljenost u pjesmu - Ljeto, ljubav, ples i ritam…moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi! Obožavam onaj trenutak kad čuješ pjesmu i osjetiš sreću! Upravo to mi se dogodilo s pjesmom Ljubav, ništa više. Melodija je to koja me prati od trenutka kad sam ju snimila!”

Glazbu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a aranžman i produkciju po prvi puta zajednički potpisuju Branimir Mihaljević i njegov sin Marko.

Novi singl 'Sto sam dana pio' legendarni Željko Bebek predstavio je prvi put uživo na CMC festivalu Vodice 2019.

Autor teksta Fayo te autor glazbe i aranžmana Branimir Mihaljević koji potpisuje glazbenu produkciju i mastering u čijem je Karpo studiju Bebek snimao novu pjesmu, napravili su još jednu sjajnu pjesmu koja je u samo mjesec dana od objave skupila više od 780.000 pregleda na YouTube-u. Spot za ovu pjesmu povjeren je sve angažiranijoj redateljici Sandri Mihaljević koja je cijelu ekipu glazbenika i Bebeka snimila u prekrasnom Parku prirode 'Odransko polje' u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Na prekrasnom imanju obitelji Veljka i Olge Drinković, Plage Cachée glamping u Jelsi na otoku Hvaru, Nina Badrić snimila je spot za pjesmu 'Volim te, volim'. Prirodna ljepota otoka je bila savršena kulisa za romantične kadrove u kojoj su glavni akteri Nina i hrvatski glumac Slavko Sobin. Produkciju i aranžman potpisuje Predrag Martinjak, a aranžman gudača napisao je Ante Gelo.

Pod redateljskom palicom Daria Radušin, Nina je ekranizirala pjesmu za koji je sama napisala glazbu i tekst - Ovu pjesmu napisala sam još prije četiri godine i čekala je do sada 'u ladici'. Nakon pjesama 'Dani i godine' i 'Rekao si' čini mi se da je baš sada za nju pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan odabir za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, svakog mjeseca predstavlja se pet pjesama koje konkuriraju za hit mjeseca. Ona pjesma koja osvoji najveći broj glasova publike bit će nominirana za Cesaricu te u siječnju 2020. godine ulazi u finalni krug glasovanja. Publika će tada među nominiranim pjesmama birati hit godine, a statua Cesarice bit će dodijeljena pjesmi koja će u finalnom krugu osvojiti najveći broj glasova publike. Tko će biti dobitnik Cesarice 2019. ovisi samo o publici, a to ćemo saznati na završnoj svečanosti treće dodjele nagrade Cesarica koja će se održati 21. siječnja 2020. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac