Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Počinje druga runda nokauta: Bit će smijeha i tuge, ali i suza

None Foto: Dario Njavro/HRT 6

Sve mentorske kombinatorike pokazat će su se uzaludnima jer će natjecatelji biti bolji nego na probama. Dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe, a mentori će se naći u problemu

Nakon prve runde koja nije bila nimalo lagana ni za mentore ni za natjecatelje, nastavlja se nokaut u sedmoj epizodi showa 'The voice'. 

Foto: Dario Njavro/HRT

Ove subote mentori će morati izabrati po četvero natjecatelja iz svog tima od kojih najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve mentorske kombinatorike pokazat će su se uzaludnima jer će natjecatelji biti bolji nego na probama. Dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe, a mentori će se ponovno naći u problemu.

Foto: Dario Njavro/HRT

Tim Gobac predstavljaju tri djevojke različitih glazbenih izričaja: Iva Islambegović, studentica solo pjevanja u Grazu, energična Podstranjanka Petra Perišić, Andrea Sentić kojoj su Gobac i Dečak na audiciji priredili iznenađenje koje će pamtiti cijeli život te Zadranin Maroje Strgačić.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Vannina četvorka predstavit će se izvedbama hrvatskih pjesama: Istrijan Gianluca Draguzet, još jedna predstavnica Podstrane, Mija Mihanović, Darija Ramljak iz Međugorja te Zagrepčanin Ivan Sever.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Isti omjer muških i ženskih glasova predstavit će i tim Ivana Dečaka: Slatinjanin Denis Knežević koji je posljednji ušao u njegov tim, mladić iz Delnica, Goran Orešković te dvije djevojke koje su svojim izvedbama rasplesale sve u studiju: Ružica Čović i Ines Nožica.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Posljednji natjecatelji u drugom nokautu su iz Massimovog tima: dvoje Solinjana - Petra Roško i Ivo Kralj, Mostarac Josip Palameta i Roko Bunčić iz Karlovca.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Biranje najboljih i rastanak od natjecatelja bit će itekako stresan i emotivan za sve mentore. Sreća, tuga, suze, neočekivani raspleti - sve to publika će moći vidjeti ove subote.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (4)
  • Dobar show i još bolji kandidati....čak je i žiri ugodno iznenadio....:)

    14. 1. 2020,   19:03
  • gdje se to moze pogledati hrt ne gledam,,

    14. 1. 2020,   17:39
  • Ovaj sistem mi je baš bezveze. Puno su mi bili draži dueti. A i nije baš fer, jer u prvoj je od njih troje ispadao jedan, a sad će od njih četvero ispasti dvoje.

    14. 1. 2020,   18:12