Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Podigli smo novu liniju obrane: Oni nas nikada neće pobijediti

None Foto: Twitter/Screenshot 4

Nakon što su nas iznenadno napale čudovišne snage vanzemaljaca, samo je nekolicina pilota preživjela. Nitko nije mislio da ćemo preživjeti. No uspjeli smo

Još samo nekoliko tjedana ostalo je do dolaska nastavka 'Bitke za Pacifik' u kina diljem svijeta. U prvom smo filmu gledali kako se svijet brani od napada divovskih čudovišta kojima vanzemaljci pokušavaju pokoriti čovječanstvo.

Godinama poslije poraza tih monstruma, takav je napad još jednom otpočeo. No kako se radnja odvija nekoliko godina poslije radnje originalnog filma, glumce iz tog djela zamijenile su mlade snage. Tako John Boyega (glavni glumac u najnovijim 'Ratovima zvijezda') glumi sina Stackera Pentecosta (pilota koji je žrtvovao svoj život kako bi spasio čovječanstvo), Jakea Pentecosta.

Njemu u pomoć priskače Lambert (Scott Eastwood, sin Clinta Eastwooda koji se i ove godine vraća s par filmova), a heroina filma je mlada hakerica Amara (glumi ju Cailee Spaeny).

Jake će uz svoju sestru Mako pokušati pobijediti čudovišta no ovaj put će se pokazati kako čudovišta na svojoj strani imaju i ljudske izdajice.

Pogledajte video

Uz Boyegu, Eastwooda i Spaeni, u filmu su i Charlie Day te Burn Gorman. Obojica repriziraju svoje uloge iz prvog filma. Režije se prihvatio Steven S. DeKnight, dok je za scenarij odgovoran Derrick Connolly.

KRAJ SVEGA Zvijeri su se napokon otkrile: Svima će uslijedit istrebljenje

'Pacific Rim: Uprising' bi se u kinima trebao pojaviti početkom ožujka ove godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!