Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Podivljali pas Claudije Schiffer terorizira susjede i ubija ovce

None Foto: 9

Ovo nije prvi Claudijin ljubimac poznat po problematičnom ponašanju. Njezin pas je 2010. godine ugrizao drugog psa, a četiri godine prije toga policija ju je upozorila neka ljubimce drži pod kontrolom

Njemački ovčar Oscar, ljubimac manekenke Claudije Schiffer (48) godinama sije strah u susjedstvu, ali mu čak ni policija ne može ništa. Kako donosi Daily Mail, prošli mjesec napao je ovce na susjednoj farmi u Northamptonshireu u Velikoj Britaniji gdje bivši supermodel živi s obitelji.

Oscar je jednu ovcu ugrizao za vrat, a zbog težine ozljeda nesretnu životinju veterinari su na kraju morali uspavati. Druge dvije ovce pas je u napadu ozbiljno ranio i unakazio. Blizak izvor rekao je za Daily Mail kako je zaposlenik na posjedu reagirao u zadnji čas i tako spriječio još veću tragediju. Liječenje stradalih životinja vlasnika je dosad stajalo oko 3000 funti, odnosno 24 tisuće kuna.

PA/Pixsell 'ZA PAST U NESVIJEST' Schiffer je za samo minutu u filmu dobila skoro dva milijuna kuna

Policiji koja je odmah došla na mjesto događaja nije bilo dozvoljeno pucati u psa, ali su zato Schiffer izdali upozorenje da ona i njezin suprug Matthew Vaughn (47) moraju što prije ograditi i osigurati imanje. Njihova je obveza spriječiti da njihovi psi više ne bi mogli bježati i pritom bespotrebno terorizirati susjedstvo.

Ovo nije prvi Claudijin ljubimac poznat po problematičnom ponašanju. Naime, 2010. njezin pas ugrizao je drugog psa, a četiri godine prije toga policija je Schiffer upozorila neka svoje kućne ljubimce drži pod kontrolom.

Komentari (21)
  • Dali je itko vidio koliko je zapravo gadna ova žena? Kužim ostarila je ali kaj se tu s facom desilo???

    4. 12. 2018,   05:08
  • blago njima...kod nas je barbika noćna mora..

    4. 12. 2018,   00:58
  • Kakvi su vlasnici takav je i pas. Ja zato nemam psa jer se bojim da bi preuzeo ave moje osobine ili jos gore od mog muza. Taj bi djelio i sakom i kapom .

    4. 12. 2018,   08:13