Obavijesti

Show

Komentari 95

Poduzetna Ula: 'Odjeća mi ne treba, dovoljan mi je bikini...'

Poduzetna Ula: 'Odjeća mi ne treba, dovoljan mi je  bikini...'
16

LJUBLJANA - BALI Krasila je naslovnicu Playboya, živjela život iz snova u Sloveniji, a onda prelomila. Uzela je jedan kofer i počela od nule na Baliju

VIDEO

Svaki dan se budim uz sunce i valove. Na Baliju je ljeto 12 mjeseci i u tome uživam. Odjeća je nebitna, bitno je samo da imate dobar bikini jer u njemu živite, priča nam to atraktivna Slovenka Ula Šemole (30).

Ova Ljubljančanka, koju mnogi kite i titulom najseksi Slovenke, zasitila se života na Balkanu i sreću je odlučila potražiti na Baliju. Dok je živjela u Ljubljani, radila je kao plesačica, menadžerica noćnog kluba, fotkala se za Playboy, bila manekenka... Imala je, kako sama kaže, baš sve.

- Ljudi kažu da sam imala sve - počinje kroz smijeh Ula i odmah nastavlja:

- Tu su mi bili karijera, prijatelji, obitelj, sportski automobil, penthouse. Sve što ‘treba’ imati. Ali mi to ništa nije značilo. Ljude su često moje ideje plašile. Na moje snove o uspjehe drugi bi se smijali, ali ja sam znala da mogu uspjeti. Taj život od devet do pet nije bio za mene, sama ta pomisao na rutinu... Bilo je ili otići ili se cijeli život pitati što bi bilo da nisam otišla - kaže Ula, koja na Baliju sad gradi novu karijeru.

- Imala sam muda istrčati u nepoznati svijet i uspjelo mi je. Vlasnica sam i dizajnerica brenda No sugar added Beachwear & resort. Radim još milijun stvari, od modelinga do hospitalityja. Iskreno, dan mi je dva dana prekratak - priča nam atraktivna Slovenka.

Zanimalo nas je i kako izgleda njezin radni dan.

- Dižem se u sedam te prvo meditiram i vježbam. Onda nekoliko sati pripremam narudžbe koje su došle preko noći za moj brend, pripremam objave na društvenim mrežama, zovem tvornicu da provjerim je li sve kako treba. Ručak uvijek jedem vani, a sjajna je stvar što je sve na otoku domaće pa jedemo samo najbolje - dodaje Ula, kojoj su prve susjede i cimerice neke od najjačih svjetskih influencerica i manekenki.

- Došla sam tu s jednim kovčegom, preko noći sam smislila brend i upoznala te cure. Puno sam naučila od njih o svijetu influencerica, to su obične drage djevojke i tu stvarno živimo naše živote iz snova. Za reklamu koristimo naše Instagrame, a izvozim po cijelom svijetu - hvali nam se zgodna poduzetnica Ula. A kako je Instagram njezin glavni alat i na ovoj društvenoj mreži je prati 50 tisuća ljudi, zanimalo nas je kakve poruke dobiva preko društvenih mreža.

- Volim društvene mreže jer tu mogu biti kreativna i izraziti se. U Aziji vas svi traže fotografiju i prilično su uzbuđeni kad vas upoznaju. Dobila sam i nekoliko ponuda za brak, ha, ha, ha - priznaje nam Ula.

Gdje se vidi za deset godina ni sama ne zna, ali joj to odgovara. Sretna je tu gdje je.

- Živim na svjetskoj destinaciji broj jedan. Svatko se sam odluči kakav će pogled imati iz ureda, a ja sam odabrala ovaj. Možda nekome izgleda kao da ništa ne radim, ali to je daleko od istine. Meni su svaki dan rođendan i Nova godina ovdje - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba