Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte fantastične snimke iz zraka: Split ispratio Olivera

None Foto: 24sata/24sata 22

Olivera Dragojevića tisuće ljudi na splitskoj Rivi ispratile su na posljednju plovidbu, onu do rodne Vela Luke na Korčuli, gdje će u srijedu biti pokopan

Tisuće Splićana, obožavatelja lika i djela Olivera Dragojevića ispunilo je u utorak splitsku Rivu te njegov lijes ispratilo na posljednju plovidbu, onu do rodne Vela Luke, gdje će u srijedu biti pokopan.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO

Katamaran s Oliverovim tijelom isplovio je iz splitske luke nešto prije 20 sati uz pjesmu 'Galeb i ja', brodske sirene i uz pratnju stotina brodica i barki njegovih Splićana.

U galeriji pogledajte prekrasne fotografije splitske Rive i luke iz zraka. 

POGLEDAJTE GALERIJU

None Foto: Dino Stanin/PIXSELL 31

VIDI OVO: Kako je nastala poznata balada Galeb i ja?

 

Tema: Odlazak legende: Umro Oliver Dragojević

Komentari (278)
  • Najveća sreća i največa tuga samo Hrvate mogu ujedinit! Kolika je sreća bila zbog vatrenog ponosa sada je tolika tuga ali ponos jednak!

    31. 7. 2018,   19:54
  • ispraćen na posljednje putovanje kako zaslužuješ; doviđenja divni čovječe; neka ti je mirno more

    31. 7. 2018,   20:51
  • Utkao se u kulturu jednog doba. Neka pričaju o njemu stoljećima svim posjetiteljima grada Splita, Hrvatske. Neka postane dio muzeja, neka djeca uče o njemu u školi. Ovakvi se rađaju jednom u par sto godina. Nadam se da gleda sve ovo i da se smije kako smo blesavi. Suze danas, a kasnije slavlje njegovog života. Karizma za vjekove velika. Doviđenja...jer zbogom je zaboravljanje. Samo veliko DOVIĐENJA.

    31. 7. 2018,   19:37