Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogodi tko sam: Prepoznajete li ovu dugokosu BB plavušu?

None Foto: RTL televizija 10

Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane, rekla je svojedobno

Bivše stanarke Big Brother kuće, Nikita Dajčer (29) i Renata Nemeček (30) u nedjelju navečer vratile su se u reality rezidenciju i šokirale preostale kandidate. Njihov zadatak je uvjeriti ih da će se ponovo boriti za glavnu nagradu.

MAZILI SE Nježnosti u krevetu: Između Boge i Anezi pali prvi poljupci?

Prije nego što se vratila u reality, Nikita je bila aktivna na društvenim mrežama gdje je svoje pratitelje nedavno iznenadila fotografijom iz vremena kada je bila bila dugokosa plavuša. Sudeći po reakcijama, taj imidž joj je dobro pristajao, piše RTL.

Foto: RTL televizija

Podsjetimo, nakon prvog ulaska Nikita se u kući zadržala vrlo kratko, te ju je samovoljno napustila.

- Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane - rekla je tada. Najviše se veselila ponovo vidjeti dečka, obitelj i prijatelje.

EMISIJA UŽIVO Ispala Ana-Marija: Finalisti su Orky, Bojan, Ribica i Antonio

- Bilo je oscilacija u kuću, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima - zaključila je tada.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Inače, Nikita dolazi iz Lovrana i vlasnica je kozmetičkog salona, što smatra svojim najvećim uspjehom. Prije nekoliko godina sudjelovala i pobijedila u emisiji 'Večera za pet'. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari (30)
  • Toliko se iskvarcala za bb sad kad je usla da izgleda 5x gore neg prije..uopce joj ne stoji ..uostalom nikom ne stoji umjetan smede narandasti ten

    24. 4. 2018,   19:46
  • BB.."večera za 5"...sad i novine pišu o njoj....Ma neš' ti karijere i uspjeha...:)

    24. 4. 2018,   19:24
  • Ne

    24. 4. 2018,   19:42