Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogodio odgovor za 64.000 kn: 'Nisam znao, bila je to logika...'

None Foto: HRT 3

Vedran Rončević iz Slatine logikom je osvojio 64 tisuće kuna te tako postao najuspješniji natjecatelj ovog tjedna

U epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?', milijun je probalo osvojiti troje natjecatelja. Prva je bila Mirte Karine Rogić iz Rijeke koja je zapela na osmom pitanju za 8000 kuna. Publiku je zamolila za pomoć za pitanje  je li se "crna kraljica" Barbara Celjska nakon smrti pretvorila u Medvjeđu, Vučju, Zmijsku ili, pak, Žablju kraljicu. Poslušala je netočan odgovor jokera, u Medvjeđu kraljicu, te je kviz napustila s osvojenih 1000 kuna.

Foto: HRT

Nakon nje nastupio je Vedran Rončević iz Slatine koji je već na trećem pitanju zamolio pomoć publike. Zatim je na pitanju 'Koliko atoma imaju ukupno dvije najzastupljenije molekule u zraku?' iskoristio joker zovi, a odmah na sljedećem pitanju potrošio i onaj "pola-pola".

Iako su mnogi mislili kako neće dogurati daleko, Vedran je pogodio da Antoine de Saint-Exupéry u 'Malom princu' ne spominje mačku. Tarika je to iznenadilo jer je Vedran priznao kako nikad knjigu nije pročitao. 

- Logika bez logike i točan odgovor - našalio se voditelj Tarik Filipović, a Vedran je doma odnio 64 tisuće kuna. . I to nakon što je Vedran rekao da mu je od ostalih ponuđenih životinja (lisice, zmije i slona) upravo mačka bila najobičnija te osvojio 64.000 kuna.

Foto: HRT

S 8000 kuna kviz je također napustio i posljednji natjecatelj Dejan Zrna iz Međimurja. Bivšeg sportskog novinara iz s vruće stolice izbacilo je upravo sportsko pitanje. Dejan nije znao odgovor na pitanje u kojoj se državi neće održati Europsko prvenstvo u rukometu za muškarce 2020. godine. Nakon što je iskoristio jokere, Dejan se ipak odlučio za Austriju umjesto za Mađarsku.

 

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Komentari (17)
  • Pa i da je fulao osvaja 32tisuce jer nije imao vise jokera, tak da bi bio lud da je odustao a ne pogadao kad nije znao odgovor

    18. 10. 2019,   09:28
  • Zar nije zadnji otisao sa 1000 a ne sa 8000?

    17. 10. 2019,   23:27
  • Kakva su to vremena došla da realityji skupljaju (puno) više klikova i komentara od kvizova znanja.I onda čitaš naslove članaka "Gledatelji su bijesni" tko je koga izabrao tako da u vezi toga zbilja nema potrebe ništa više pisati....A što se tiče milijunaša ovaj čovjek je dokaz da je u milijunašu za razliku od ostalih kvizova najlakše osvojiti vrlo dobre novce bez nekog pretjeranog znanja.Prvih 5 pitanja gotovo da ne treba niti računati,6. i 7. laganica,8. isto ne pretjerano teško uzeo je joker,na 9. pitanju isto joker,10. za većinu muškaraca vrlo poželjno pitanje,a na 11. gdje nemaš šta za izgubiti,naslov sve govori....

    17. 10. 2019,   23:19