Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pojačanje na Visu: Andy Garcia pridružuje se ekipi Mamma Mie

None Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

holivudski glumac bi na otok trebao doći ovog tjedna, a u filmu će glumiti Fernanda Cienfuegosa. Andy Garcia će se tako na setu pridružiti Meryl Streep, Pierceu Brosnanu I Colinu Firthu

Kubansko-američki glumac novo je lice u romantičnoj glazbenoj komediji "Mamma Mia! Here We Go Again", koja se snima na Visu, piše Slobodna Dalmacija

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema izvorima bliskim produkciji, holivudski glumac bi na otok trebao doći ovog tjedna, a u filmu će glumiti Fernanda Cienfuegosa. Andy Garcia (61) će se tako na setu pridružiti Meryl Streep, Pierceu Brosnanu, Colinu Firthu i Amandi Seyfried. 

Foto: Pixsell/Promo

Garcia, koji je rođen u Havani, slavu je stekao glumeći u filmovima "Kum III", "Nedodirljivi", "Kad muškarac voli ženu", "Oceanova trilogija", "Pink Panther II" i "Modigliani". Smatra ga se jednim od najuspješnijih glumaca svoje generacije. 

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nastavak kultne "Mamma Mie" se snima u Barjoškoj uvali na Visu, koju čuvaju zaštitari i nitko ne može prići setu. Zbog nedostupnosti seta, članovi produkcije svakodnevno putuju gumenjacima. Produkcija je krajem kolovoza pretrpjela veliki gubitak smrću glavnog scenografa Alana MacDonalda. Početak snimanja sa zvijezdama mjuzikla su odgađali zbog kiše, a pehovi su se nastavili kada se jedan od članova produkcije ozlijedio na setu. 

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Mjuzikl bi trebao izaći 2018. godine. 

Komentari (7)
  • Andy je lipota nad lipotama od covika ❤

    19. 9. 2017,   14:20
  • huuuuraaaaa! još jedan drekec na hrpicu patetičnih, nezanimljivih i nebitnih glumaca od kojih svi zajedno nisu snimili vrhunsko ostvarenje a da su u njemu igrali glavnu ulogu. eto kakvu mož ima ABBA da se i isluženim glumcima omrsi brk od zarade. ni krivi ni dužni, da i ja glumim film bi napunio kino blagajne.

    19. 9. 2017,   12:10