Obavijesti

Show

Komentari 59

Poklekne samo pred pršutom: Karmela pokazala novu liniju

Poklekne samo pred pršutom: Karmela pokazala novu liniju
4

Voditeljica je ponovno izgubila kilograme i ponosno pokazala novi izgled. Osim što jede zdravo, svaki dan vozi bicikl. Poklekne jedino tijekom posebnih prigoda

VIDEO

Iako si u posebnim prilikama priušti uživanje u hrani koju voli, televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić (47) uglavnom se drži strogog plana prehrane.

Prije dvije godine tako je, kombinirajući tjelovježbu, skinula 15 kilograma. Tada je objasnila kako je za taj uspjeh najviše zaslužan njezin bicikl.

- Kupila sam si ga za rođendan, ali je četiri godine stajao u garaži. Napokon sam ga aktivirala i sad ga stalno vozim - rekla je Karmela. Dodala je i kako je tajna gubljenja suvišnih kilograma zapravo u našoj glavi.

Preuzela stvar u svoje ruke

- Sve se posložilo. Sigurna sam da prije godinu dana ne bih smršavila ni grama. Sad se dogodilo samo od sebe - kaže Karmela. Tada je počela paziti što jede, no u stresnom periodu kilogrami su se ponovno počeli skupljati pa je Karmela preuzela stvar u svoje ruke. 

Ponovno se prihvatila zdravijeg režima prehrane, a aktivirala je i bicikl. Podrška joj je cijelo vrijeme bila Sanja Doležal, s kojom vodi HTV-ovu legendarnu emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”. I Sanja je nedavno izgubila višak kilograma i izgleda bolje nego ikad.

- Stavila sam lokot na usta. To je jedino i najefikasnije rješenje. Bilo je krajnje vrijeme da smršavim. U zadnjih deset godina, otkako sam se ostavila pušenja, dobila sam 15 kilograma - rekla je prošle godine Sanja Doležal (52). Iz prehrane je izbacila ugljikohidrate i slatkiše. Sličnog se režima drži i Karmela. Izbjegava kruh, krumpire i tjesteninu, a jede puno povrća i svježeg voća.

Opusti se tijekom blagdana

Na otvorenju novog zagrebačkog restorana 'Komin' Karmela se ipak nije suzdržavala kao inače. Uz osam sljedova, izbjegavala je jedino jesti previše krumpira i kruha, ali udovoljila si je finim pršutom i pašticadom s domaćim njokima. 

Osim na velikim druženjima, Karmela se uvijek opusti tijekom blagdana. Tako je za Božić spremala fine kolačiće, a ni ručak nije bio posni. Voditeljica je nedavno rekla kako smatra da bi svi ljudi trebali sami sebi biti najvažniji.

- Onda možemo biti važni i drugima te konačno sretni - zaključuje Karmela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama