Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokos ponovno napala Kolindu: 'Ona je ruglo, jeftina pevaljka'

None Foto: Instagram/PIXSELL 9

Predsjednicu je okarakterizirala kao 'ruglo', 'cirkusanticu', 'jeftinu pevaljku', 'sramotu i poniženje za Hrvatsku', a Pokos je nedavno pojasnila da se u Kanadi još uvijek bori s predrasudama kako je Hrvatska 'Istočna Europa'

Pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos (49) hrvatsku adresu zamijenila je s kanadskom, ali još uvijek se, kako kaže, bori protiv nepravde u Hrvatskoj. Iako se kroz dugogodišnju karijeru svađala s mnogim kolegama, u posljednje vrijeme, ponukana i aktualnom predsjedničkom kampanjom, na tapeti joj je sve češće predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (51). 

- Nisam u posljednje vrijeme komentirala 'precjednicu' dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH - zaključila je oštro Vlatka u svojoj objavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cokolinda #ruglo #sramota #cirkusantica #jeftinapevaljka #ponizenjezahrvatsku #antidrzavnica Nisam u posljednje vrijeme komentirala "precjednicu" dijaspore jer je njeno ponasanje toliko bijedno i van pameti da covjek usprkos svim dosadasnjim gafovima uspijeva ostati sokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavusa. Pjevanje Bandicu, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mracnu zemlju unistenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolace u zatvor. Molim vas, izadjite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, moze se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

Predsjednicu je okarakterizirala kao 'ruglo', 'cirkusanticu', 'jeftinu pevaljku', 'sramotu i poniženje za Hrvatsku', a prije nekoliko tjedana Pokos je pojasnila da se u Kanadi bori s predrasudama kako je Hrvatska 'Istočna Europa'. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Kolinda, kako kaže, 'mrtva hladna' laže da je rođena iza Željezne zavjese s namjerom da se prikaže nekakvom mučenicom, iako je riječ o kćeri imućnog mesara, koja je pjevala u crkvenom zboru i školovala se u SAD-u. 

LJILJANA NIKOLOVSKA Bivša pjevačica Magazina stala uz predsjedničku kandidatkinju

Njezinu objavu podržala je i Saša Broz, kao i mnogi pratitelji u komentarima, a nema sumnje kako ćemo u narednim tjednima pred nadolazeće predsjedničke izbore sve češće čitati razna mišljenja o kandidatima koji su u igri. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (277)
  • Molim te Vlatka poštedi me tvojih komentara. da si nešto valjala , imala bi i neku karijeru u Hrvatskoj. Ovako svi te pamtimo kao skandaloznu ženu Dikana koja je živjela na tuđi račun. Zavrni rukave u toj Kanadi i ne spominji više Hrvatsku. Vjeruj ovdje nikome ne fališ.

    5. 12. 2019,   18:42
  • Prava se našla kritizirati bilo koga!

    5. 12. 2019,   18:35
  • sviđala se nama predsjedica ili ne,ali ovo je nivo na koji se ne bi nikada spustila.

    5. 12. 2019,   18:51