Obavijesti

Show

Komentari 172

Pokos se obrušila na savjetnika Kolinde: 'Besramni primitivac'

Pokos se obrušila na savjetnika Kolinde: 'Besramni primitivac'
10

Predsjednicu je nedavno okarakterizirala kao 'ruglo', 'cirkusanticu', 'jeftinu pevaljku', 'sramotu i poniženje za Hrvatsku', a njezinog savjetnika Madžara kradezeovskim, besprizornim likom 'školovanog' naglaska

VIDEO

Pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos (49) hrvatsku adresu zamijenila je s kanadskom, ali još uvijek se, kako kaže, bori protiv nepravde u Hrvatskoj. Iako se kroz dugogodišnju karijeru svađala s mnogim kolegama, u posljednje vrijeme, ponukana i aktualnom predsjedničkom kampanjom, na tapeti joj je u nekoliko navrata bila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (51), a nakon ispada u zgradi HRT-a i njezin savjetnik Tomislav Madžar (40). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:10

- Imali smo prilike vidjeti i čuti na djelu jednog od vrlih 'precjednicnih savjetnika'. Nisam uopće iznenađena primitivizmom i arogancijom dotičnog kojem je najveće postignuće u političkoj karijeri isporuka plišanog medvjedića najkorumpiranijoj osobi u Zagrebu i puno šire. Kad takvi kradezeovski, besprizorni, besramni likovi bilo koga prozivaju kao korumpiranog, čovjek ne zna bi li plakao ili se ispovraćao. Da ne govorim o krasnoj dikciji, izražavanju i 'školovanom' naglasku. Sada je potpuno jasno kakvim primitivnim i politički i uopće glupim ljudima je predsjednica okružena i zahvaljujući kome je 75% glasača koji su izišli na izbore glasalo protiv nje. Ovaj ispad pokazuje kakva panika i očaj vladaju u njenom stožeru. Za ovakve je Milanović ipak gospodin. Bahati kradeze skupa s Čokolindom treba biti barem gubitkom predsjedničkih izbora kažnjen za svoje besramno ponašanje posljednjih 30 godina - napisala je oštra Vlatka uz fotografiju nasmiješenog Madžara u bolničkom posjetu kontroverznom gradonačelniku Zagreba. 

Predsjednicu je Vlatka nedavno okarakterizirala kao 'ruglo', 'cirkusanticu', 'jeftinu pevaljku', 'sramotu i poniženje za Hrvatsku', a pojasnila je kako se u Kanadi bori s predrasudama da je Hrvatska 'Istočna Europa'. Kolinda, kako kaže, 'mrtva hladna' laže da je rođena iza Željezne zavjese s namjerom da se prikaže nekakvom mučenicom, iako je riječ o kćeri imućnog mesara, koja je pjevala u crkvenom zboru i školovala se u SAD-u. 

Vlatka i Dikan ratuju na netu: 'Imao je sreću da me dotakne'
Vlatka i Dikan ratuju na netu: 'Imao je sreću da me dotakne'

Osim s političkim akterima i njihovim simpatizerima, Vlatka Pokos nedavno je ponovno zaratila i protiv bivšeg supruga Josipa Radeljaka (76). Njemu se nije svidjelo što kritizira Miroslava Škoru (57) pa je na svom Facebook profilu zamolio sve da mu, kako piše, oproste što se silom prilika našao u situaciji da bude s njom u braku. Nazvao ju je 'glupom kokoškom', a ona mu nije ostala dužna. 

- Usamljeni starac je iz nekog nedokučivog svemirskog razloga imao tu sreću da me ikada dotakne i zove svojom. Otkako sam ga zbog njegove zloće ostavila, prosipa degutantne laži i uvrede na moj račun, iziritiran samim mojim postojanjem - napisala je Vlatka na svom Instagram profilu. Dodala je kako je Dikan iziritiran njezinom ljepotom i hrabrošću da govori istinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu