Obavijesti

Show

Komentari 30

Polanski je Tate varao, snimao ju u orgijama i tjerao da pobaci

Polanski je Tate varao, snimao ju u orgijama i tjerao da pobaci
8

Nepoznate i šokantne detalje o životu glumice Sharon Tate i njenom odnosu sa Romanom Polanskim otkrio je autor Ed Sanders u knjizi 'Sharon Tate: A Life'

VIDEO

Redatelj Roman Polanski (82) kontrolirao je Sharon Tate, od trenutka kada ju je upoznao pa sve do njezine nasilne smrti, otkriva knjiga autora Eda Sandersa o Sharon Tate. 

Otac Sharon Tate bio je kapetan u vojsci te je rijetko bio doma, a njena majka ju je od malena prijavljivala na izbore ljepote. Zbog očeve karijere, Sharon se puno selila. 

Kada joj je bilo 17 godina, živjela je u Italiji gdje upoznala vojnika koji ju je silovao. Godinama je to tajila, a kada je to otkrila Romanu Polanskom, on je zaključio da joj taj čin nije ostavio 'ozbiljne psihičke ožiljke'. 

Nepoznate i šokantne detalje o životu glumice Sharon Tate otkrio je autor Ed Sanders u knjizi 'Sharon Tate: A Life'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada se vratila u SAD, odlučila je okušati se u glumi te je htjela biti 'nova Marilyn Monroe'. Producent Martin Ranshoff ponudio joj je ugovor od sedam godina 1963. te ju je poslao ne prestižan tečaj glume. 

Amazon

Snimanje kućnih pornića

Sanders ističe da je Sharon tada razvila ukus za 'dominantnim muškarcima'. Nakon kratke veze s francuskim glumcem koji ju je fizički zlostavljao, imala je aferu sa slavnim Steveom McQueenom te se zaručila s frizerom slavnih Jayjem Sebringom, koji ju je upoznao sa svijetom sado-mazo seksa.   

Nedugo nakon njenih zaruka, upoznala je redatelja Romana Polanskog te se zaljubila u njega na tulumu na kojem su se zajedno drogirali. Tate je zaboravila na Sebringa te se na Uskrs uselila kod redatelja. 

Polanski je često snimao seks sa Sharon, a organizirao je i orgije na kojima su prisustvovale razne holivudske 'face' te djevojke koje bi 'pokupio' na Sunset Boulevardu. Svoje sadomazohističke porno uratke često je pokazivao prijateljima na tulumima. 

Povezanost s okultnim

Autor knjige tvrdi da ga se Sharon oduvijek pomalo bojala te da je rijetko s njim pričala u javnosti. Osim toga, Polanski joj je od početka veze govorio kako da se odijeva i kako da se šminka.

Tate je upoznala 'vještca' Alexa Saundersa na setu filma 'Eye of the Devil' 1965. godine. Autor knjige o Sharon tvrdi da ju je Alex tada 'inicirao kao vješticu' te piše da postoje fotografije na kojima Sharon sjedi unutar 'magičnog kruga'. 

Sharon se tada trudila postati nova filmska zvijezda, stoga je odlučila unajmiti kuću u Los Angelesu kako bi bila u 'centru zbivanja'. 

Kada se Polanski vratio iz Europe gdje je snimao film, Tate ga je upoznala s Kalifornijom i to 1967. godine, tijekom ljeta ljubavi i Woodstocka. Godinu dana nakon toga, par je vezu okrunio brakom u Londonu. Sharon je imala 25 godina, a Polanski 34. 

Screenshot YouTube

Polanski nije htio dijete

Nakon što su se vratili u L.A., preselili su se u popularno naselje na Sunset Boulevardu, gdje su svakodnevno održavali dekadentne tulume pune seksa i psihoaktivnih droga. 

Tu jesen, glumica je saznala da je trudna te je nazvala svog bivšeg zaručnika Sebringa za savjet jer se bojala vijest reći Polanskom. Sebring joj je poručio da neka pričeka nakon prvog tromjesečja da mu kaže, jer je onda prekasno za pobačaj. Tate je otišla s prijateljicama na odmor, a Polanski se vratio u njihovu losanđelešku vilu s manekenkom s kojom je snimio kućni pornić na njegovom i Sharoninom krevetu. 

24sata

Kada se par ponovno sastao, Sharon je redatelju rekla da je trudna na što je on poludio i rekao da ne želi biti otac tom djetetu i naredio joj je da ode u Brazil na pobačaj. Ona mu je odgovorila da je prekasno i da želi zadržati dijete, nakon čega je Polanski krenuo varati s raznim ženama jer mu, kažu izvori za knjigu o Sharon, više nije bila zanimljiva. 

Iako se odvratno ponio prema njoj, piše autor, ostali su zajedno jer su bili zaljubljeni. Kada je već bila u 8. mjesecu trudnoće, Roman je pisao scenarij u Londonu. Kako ne bi bila usamljena, redatelj je pozvao cijelo društvo u njihovu vilu u L.A. kako bi se družili sa Sharon. Za to vrijeme, on je počeo svoju aferu s Michelle Phillips, pjevačicom benda 'The Mamas & The Papas'. 

Dekadentna rezidencija na Cielo Driveu

Phillips je kasnije za medije otkrila da je posjetila slavnu vilu na Cielo Driveu gdje su živjeli Roman i Sharon te je kazala da je svjedočila 'snimanju orgije u kojoj je sudjelovala i Tate'.  Vila u kojoj je par živio pripadala je glazbenom producentu Terryju Melcheru koji je tada pokušavao napraviti glazbenu zvijezdu od Charlesa Mansona. 

Sharon je nazvala Polanskog u London i požalila mu se da joj nedostaje. On je obećao vratiti se idućeg dana, no američka ambasada bila je zatvorena i nije mogao nabaviti vizu stoga je bio prisiljen ostati do utorka. No tada je već bilo prekasno. 

U noći 9. kolovoza 1969. Sharon Tate izbodena je 16 puta i ubijena zajedno sa svojim prijateljima Jayjem Sebringom, Abigail Folger, Stevenom Parentom i Voytecom FrytowskiemPokolj su izveli članovi grupe koja se nazivala 'obitelj Manson'. 

YouTube


Znala nešto što nije smjela?

Autor knjige razlog njihova čina pronašao je u njihovoj povezanosti s britanskim sotonističkim kultom koji je, nagađa autor, platio Mansonima da ubiju Tate. Glumica je, navodno, znala nešto o ubojstvu Roberta F. Kennedyja.

Ed Sanders poveznicu je našao u činjenici da je britanski kult pozvao Kennedyjevog osuđenog ubojicu, Sirhana Sirhana, na tulum koji se održao upravo u kući Sharon Tate i Romana Polanskog. 

'Mansonovima' je britanski kult navodno platio 25.000 dolara za ubojstvo trudne Romanove supruge.

- Nešto je načula što nije smjela čuti, vezano za Sirhana Sirhana - tvrdi autor, koji je to, kaže, vidio u spisima službe za imigraciju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama