Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poletna Nataša Janjić: Dijete se svaki tjedan zove drugačije

None Foto: Pixsell/Privatni album 7

Glumica je trudna s ortopedom Nenadom Medančićem, a iako znaju spol bebe, ipak će ga zadržati za sebe. Kako sama tvrdi, nema nikakve posebne prohtjeve i još uvijek hoda uokolo

Glumica Nataša Janjić (37) u trećem je tromjesečju trudnoće, dobro se osjeća, a sebe naziva netipičnom trudnicom.

- Sada, kad rezimiram, nekako mi je najlakše, srasla sam s tim rastućim trbuhom, još hodam uokolo i obavljam razne stvari, poletna sam i okretna - izjavila je Nataša za portal 100 posto

Foto: Privatni albumI

Kako tvrdi glumica, nema nikakvih posebnih prohtjeva te je očekivala da će biti nešto dramatičnija trudnica. 

- Emotivna jesam, imam promjene raspoloženja što je valjda normalno, ali neke žudnje i potrebe nemam - rekla je Nataša te nastavila:

- Poroda se ne bojim, iako mi prođe kroz glavu nekad. Opuštena sam i prepuštena nekako. Svi su rodili, rodit ću i ja. 

Foto: Privatni albumI

Nataša je trudna s ortopedom Nenadom Medančićem, a iako znaju spol bebe, ipak će ga zadržati za sebe. Par još nije odlučio koje ime će dati djetetu.

- Svaki tjedan mi se dijete drugačije zove, bezimeno dijete je još uvijek. Vidjet ćemo, do zadnje trenutka ćemo vagati. I tata ima prostora za odabir, ime nam se oboma mora sviđati - priča glumica.

Foto: Instagram/orijent

Janjić je tajila vezu s Nenadom neko vrijeme jer joj je, kaže, dosadio pritisak javnosti. 

- Shvatila sam da se stvari ljepše događaju kada su unutar četiri zida, makar nisam čak ni skrivala, nego sam izbivala iz Hrvatske. Bilo je ljeto, povukla sam se i provodili smo vrijeme zajedno, to mi je odgovaralo u tome trenutku. Cijelo ljeto sam zapravo bila odsutna - ispričala je Nataša. 

Foto: Instagram/orijent

Otkrila je da Nenadu nimalo ne smeta što je ona slavna i uspješna. 

- On je realiziran čovjek, ima ozbiljno zanimanje, ozbiljnije od bilo kojeg, razina stresa mu je veća od moje razine stresa i ima velikog razumijevanja. Poštuje da sam realizirana i uspješna u poslu i vjerujem da mu to imponira na neki način, kao što meni imponira njegov uspjeh i realizacija - kaže Nataša. 

Komentari (22)
  • 24sata je nedavno napisao da je Nataša Janjić na društvenim mrežama izrazile negodovanje zbog dolaska Marka Perkovića Thompsona na doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagreb. Zašto?

    15. 12. 2018,   01:18
  • koga briga za to

    14. 12. 2018,   23:10
  • Zgodan ortoped , izabrao proletersku

    15. 12. 2018,   08:01