Obavijesti

Show

Komentari 199

Lidija Bačić na policiji: Prijavit će je za remećenje javnog reda

Lidija Bačić na policiji: Prijavit će je za remećenje javnog reda
9

Nakon što je Lidija Bačić u petak navečer u Zagrebu napala novinarku Večernjeg lista, policija ju je u subotu ispitala u Daruvaru, gdje je pjevačica održala koncert. Prijavit će ju za remećenje javnog reda i mira.

VIDEO

Daruvarska policija jučer je odradila obavijesni razgovor s pjevačicom Lidijom Bačić (33), što su nam potvrdili u nedjelju ujutro.

pivo fest

- Jučer je obavljen razgovor s njom u policijskoj postaji Daruvar. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Protiv pjevačice bit će podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira - rekli su iz policije. 

Naime, pjevačica je u petak navečer oko 19.30 sati, u Varšavskoj ulici u Zagrebu fizički nasrnula na dugogodišnju novinarku (59) Večernjeg lista. Napadnuta novinarka jučer nam je ispričala da se Bačić u petak navečer prvo nepropisno parkirala na pločniku. Novinarka ju je išla upozoriti da tako ne smije stajati, a onda nespretno pala na njen retrovizor i krenula uslikati registraciju pjevačice kako bi ju mogla prijaviti policiji. Lidija je tada izletjela iz automobila, šutnula novinarkinog psića te fizički nasrnula na novinarku i njenu prijateljicu. 

- Kad je vidjela što je napravila, samo je sjela u auto i pobjegla - ispričala nam je jučer napadnuta žena. 

Iz PU zagrebačke još u subotu su nam potvrdili da su u petak navečer zaprimili dojavu o napadu i odmah izašli na teren.

Osim Lille: Ivanišević palicom mahao, Begović napala policiju
Osim Lille: Ivanišević palicom mahao, Begović napala policiju

- Zaprimili smo dojavu o napadu, u tijeku je postupanje. Za sada ne možemo reći više informacija - u petak je priopćila PU zagrebačka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

Pjevačica je u subotu navečer održala koncert u Daruvaru, no detalje incidenta nisu htjeli komentirati ni ona i njen menadžer Faruk Buljubašić

- Mi nećemo sudjelovati u medijskim procesima jer je za to mjesto na policiji ili sudu, s tužbama i protutužbama. Hrpa neistina i dezinformacija može biti prenesena i to je odluka medija, ali mi nećemo sudjelovati u hajci i nemamo komentara - rekao nam je Buljubašić u nedjelju. 

pivo fest

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu