Obavijesti

Show

Komentari 1

Policija je u stanu Ledgera našla 'zarolanu' novčanicu

Policija je u stanu Ledgera našla 'zarolanu' novčanicu
3

Policija kaže da na novčanici nisu našli drogu. Ledger je istodobno pio šest vrsta tableta i sve ih je dobio na recept. Navodno je patio od depresije

VIDEO

Stan u središtu Manhattana, koji je Ledger plaćao 120.000 kuna mjesečno, izgledao je kao brlog, kažu njegovi prijatelji. Zidovi su bili “goli”, a kreveta uopće nije imao, madrac je stavio na pod. Na njemu ga je golog u utorak u 14.45 po lokalnom vremenu našla njegova maserka Diana Wolozin.
- Bio je hladan. Mislila sam da spava. Otišla sam postaviti stol za seansu - rekla je. Uzela je Ledgerov mobitel i nazvala njegovu prijateljicu Mary Kate Olsen te je pitala što da radi. Olsen je bila u Kaliforniji i rekla joj da šalje svoje zaštitare. Diani je potom palo na pamet da je Ledger možda mrtav. U panici je nazvala 911. Operater joj je telefononski davao instrukcije za oživljavanje, no glumac nije reagirao. Hitna je došla za nekoliko minuta, no već je bilo kasno. Njujorška policija potvrdila je da su kraj madraca našli šest vrsta tableta; za spavanje, protiv tjeskobe i sedative. Sve nađene tablete bile su na njegovo ime. Našli su i “zarolanu” novčanicu od 20 dolara. Policija je rekla da na novčanici nisu našli tragove ilegalnih droga. Prvom obdukcijom nisu uspjeli saznati uzrok smrti australskoga glumca. Iz Zavoda za patologiju rekli su da će više znati za desetak dana.

HEATH JE BIO OČAJAN JER NIJE VIĐAO KĆER?
Ledger se požalio prijateljima da dvogodišnju kćer Matildu ne viđa dovoljno često. U trenutku njegove smrti Matilda je bila s majkom Michelle Williams u Švicarskoj. Michelle je ondje snimala novi film. Ledger je navodno od suda namjeravao tražiti da mu dodijeli skrbništvo nad djevojčicom. Matildin kršteni kum je Jake Gyllenhaal, Ledgerov kolega iz filma “Planina Brokeback”. On izbjegava medije.

ŠMRKAO TABLETE U SVOM 'BRLOGU'?
Glumčevi prijatelji kažu da je on patio od nesanice i depresije te bio pod stresom. Nedavno se požalio da noću slabo spava, a rekao je i da jedva odspava dva sata po danu. Točan uzrok njegove smrti znat će se za deset dana. Ledgerova obitelj kaže da se on ne bi namjerno ubio, a Shekhar Kapur tvrdi da ga je Australac zamolio da ga nazove na mobitel jer se neće moći probuditi. Kapur je posljednja osoba koja je razgovarala s pokojnikom. Heathov stan navodno je u posljednje vrijeme izgledao poput brloga, a on je spavao na madracu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica