Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija traži muškarca s fotke zbog ubojstva repera Nipseyja

None Foto: Instagram 11

Nakon brutalnog ubojstva na ulicama Los Angelesa, sada su se pojavile mnoge teorije zavjere o tome tko je ubio repera Nipseyja Husslea, no policija traga za muškarcem Ericom Holderom

Policija je prije nekoliko sati objavila fotografiju osobe koju sumnjiče za ubojstvo repera Nipseya Husslea koji je jučer upucan na ulici ispred svoje trgovine gdje je na mjestu preminuo. Zove se Eric Holder (29), a svjedoci opisali njegovo vozilo.

Foto: Twitter

- Viđen je na mjestu zločina u bijelom terencu marke Chevrolet te molimo sve koji imaju ikakve informacije gdje se sumnjivac nalazi da hitno jave policiji - objavili su na Twitteru. Reper je iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

Foto: Instagram

No, ipak su se pojavile mnoge teorije zavjere, od toga da ga je upucao muškarac koji je ubojstvo snimio mobitelom, do toga da ga je ubio ili dao ubiti liječnik kojeg je reper htio razotkriti u svom dokumentarcu. Naime, Nipsey nije bio samo reper, bio je borac za ljudska prava, zagovaratelj zdrave prehrane te dobročinitelj koji je svoje novce davao siromašnima i gradio im kuće. 

Foto: Instagram

- Radili smo dokumentarac o doktoru Sebiju koji je tvrdio da je otkrio lijek za AIDS i da se bilo koja bolest može riješiti veganskom prehranom. Ja ću nastaviti gdje je Hussle započeo, ne možete nas ubiti sve - poručio je glumac Nick Cannon (38). Portal The Source tvrdi kako postoji video kojeg je snimio ubojica pod imenom Gaston.

- Ja sam ga ubio, sada jurim cestom da me ne ulove, pištolj mi je još topao na sjedalu - tvrdi u live prijenosu mlađi muškarac kojeg policija za sada još nije ispitala. Drugi su čvrsto uvjereni kako je vlada odgovorna za njegovo ubojstvo.

ŠOKANTNA ZADNJA PORUKA Ubijeni reper sat vremena prije smrti: Neprijatelji su blagoslov

- Smetao im je jer je radio posao bolje od njih, smetao im je jer nije bio onakav kakvi reperi inače jesu prema stereotipima, nije se drogirao, nije krao, nije ubijao i zbog toga im je bio loš - pisalo se na društvenim mrežama. No, nakon što su se počele širiti teorije zavjere, javio se i reper MarQuis Trill koji je Nipseyja osobno poznavao te tvrdi da su sve to laži.

Foto: Instagram

- Htio je promijeniti svijet na bolje, pogotovo svoj kvart u kojem je krvoločno ubijen - napisao je Trill te objasnio u kakvom je svijetu živio Nipsey te da jedino on zna zašto je reper imao ovako tragičan kraj.

Foto: Instagram

- Ovo nije napravila vlada, nema nikakve veze s dokumentarnim filmom kojeg je radio, niti s bilo kakvom teorijom zavjere kojih se lude glave dosjete. Ovo je bio još jedan besmislen zločin jednog brata Afroamerikanca na drugog crnog brata Afroamerikanca i to je sve - objasnio je te dodao kako ga je ta osoba mrzila te da je bila ljubomorna na njegovu slavu i sve što je imao.

'BIO JE ČLAN BANDE' Upucali repera Nipseyja (33) u Los Angelesu: Rihanna tuguje

- Oni koji su odrasli na ulicama Los Angelesa znaju o čemu pričam, a vi svi ostali vjerovat ćete samo u ono što čujete u medijima. Ali ja vam kažem da je ovako bilo i nikako drugačije - zaključio je MarQuis.

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Komentari (2)
  • Preminuli reper je pljuvao po Trumpu. Mi Trumpoljupci moramo priznati da osumnjičeni liči na Trumpa.

    2. 4. 2019,   18:48