Obavijesti

Show

Komentari 21

Nina Martina skida kile da bi izgradila glazbenu karijeru

Nina Martina skida kile da bi izgradila glazbenu karijeru
3

VJERUJE U SEBE: Zbog zlostavljanja vršnjaka Nina se prestala baviti mačevanjem i kilogrami su se gomilali. Nakon showa se nada da će snimati pjesme i postati slavna pjevačica

VIDEO

Sestra je oduvijek voljela pjevati. Kao malu je nismo mogli odvojiti od plastičnih mikrofona pa se zato odlučila na sviranje klavira u Glazbenoj školi ‘Blagoje Berse’ u Zagrebu, nakon čega je upisala i solo pjevanje, rekla nam je Pia Korbar, mlađa sestra Nine Martine (25), sudionice showa “Život na vagi”.

Istaknula je da je njezina sestra Nina imala gaže, ali nikad nije snimila pjesmu zbog velikih planova za budućnost.

Aretha joj je uzor

- Zato se i prijavila u emisiju ‘Život na vagi’ kako bi izgubila višak kilograma te bila u potpunosti sigurna u sebe. Pjesme Whitney Houston i Arethe Franklin stalno pjeva jer su joj one glazbeni uzor i njeguju taj gospel stil - kaže Pia. Obitelj joj je uvijek bila potpora, ali uvijek su joj, kako Pia kaže, govorili stvari kakve jesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad nešto ne bi štimalo, mi bismo joj to otvoreno rekli. Nismo bili takvi da smo joj ‘mazali’ oči i govorili da je sve savršeno. Nina bi sve naše sugestije usvojila jer je znala da joj hoćemo najbolje - priča nam Pia. Osim pjevanja pred svojim najbližima, Nina Martina je glazbene sposobnosti predstavila i u emisiji “Zdravko vam predstavlja” na Hrvatskoj radio televiziji.

- Emisija se emitirala prije pet ili šest godina na HRT-u. Sjećam se Nine Martine, lijepo je pjevala, ima odlične vokalne sposobnosti, ali nije baš sve bilo savršeno, imala je nekoliko pogrešaka. Sve u svemu, mlada pjevačka nada - rekao nam je Zdravko Šljivac (63). Mlada Zagrepčanka se godinama bavila mačevanjem, odlazila na razna natjecanja i bila državna prvakinja. Zbog zlostavljanja vršnjaka prestala se baviti sportom i kilogrami su se jednostavno gomilali. U školi su je, kako je rekla, maltretirali i profesori i kolege. Kad je školskoj psihologinji rekla što joj se događa, jer joj je ona obećala da nikome neće ispričati taj razgovor, dogodilo se još gore jer je psihologinja, kaže Nina, to ispričala sljedećoj učenici koja je došla u njezin ured.

Vjeruje u uspjeh

- Nina priča engleski, njemački, talijanski, španjolski, švedski i portugalski. Vjerujem da će nakon sudjelovanja u showu biti ‘ona prava’ - rekla je Pia. Nina je na prvom vaganju imala 124 kilograma. Otkrila je i da je prije showa smršavjela više od 35 kilograma, ali kvaliteta njezina života nije kako bi željela.

- Željela bih se hraniti zdravije i zavoljeti vježbanje jer ću imati više samopouzdanja - kaže Nina.

Borbena

Odmalena se bavila mačevanjem, a postala je i državna prvakinja.

Puna nade

Želja joj je hraniti se zdravo i zavoljeti vježbanje jer bi tako dobila samopouzdanje i mogla ostvariti vlastite snove.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Dalibor Petko ili Nives Celzijus?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju