Obavijesti

Show

Komentari 10

Polubrat Meghan Markle vozio je pijan pa završio u pritvoru

Polubrat Meghan Markle vozio je pijan pa završio u pritvoru
6

Ovo nije prvi put da Thomas Markle ima probleme s policijom. Prije dvije godine završio je iza rešetaka kada je pijan napao zaručnicu Darlene. Uperio joj je pištolj u glavu i prijetio da će je ubiti

VIDEO

Thomas Markle (52), polubrat vojvotkinje Meghan Markle (37) uhićen je kad ga je policija uhvatila kako vozi u pijanom stanju. Vozio je prebrzo i usput automobilom 'krivudao' po cesti.

Kako prenosi britanski Daily Mail, u policijskom izvješću piše da je Markle bio u 'vidljivo pijanom stanju', nakon čega je u njihovoj pratnji odveden na prisilno trežnjenje. 

Pokretanje videa...

01:11

Ovo nije prvi put da polubrat vojvotkinje ima problema sa zakonom. U siječnju 2016. završio je iza rešetaka kada je, također pijan, brutalno napao svoju zaručnicu Darlene Blount (38). Navodno joj je istukao, a zatim uperio i pištolj u njezinu glavu pritom prijeteći da će je ubiti. 

O tom incidentu za medije je nedavno progovorila i rođakinja njezine zaručnice, Kristin Albea (43) koja je, kako kaže, dobro informirana o njihovoj turbulentnoj vezi. 

Brat Meghan Markle upozorava princa: Otkaži svadbu što prije
Brat Meghan Markle upozorava princa: Otkaži svadbu što prije

- Cijeloj našoj obitelji je dosta njegovog ponašanja i načina na koji se odnosi prema Darlene, prije samo mjesec dana zbog njega je imala masnicu na oku. On se pretvara u luđaka kad popije, postane druga osoba. Potpuno razumijem zašto Meghan ne želi imati ništa s njim - rekla je zabrinuta Kristin za Daily Star.

Meghan već neko vrijeme ne komunicira s polubratom, ali on svejedno ne odustaje. Nju i princa Harryja (34) pozvao je čak i na vjenčanje koje bi se trebalo održati u ožujku, iako je na početku bio protiv njihove veze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin