Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Polubrat Meghan Markle vozio je pijan pa završio u pritvoru

None Foto: 6

Ovo nije prvi put da Thomas Markle ima probleme s policijom. Prije dvije godine završio je iza rešetaka kada je pijan napao zaručnicu Darlene. Uperio joj je pištolj u glavu i prijetio da će je ubiti

Thomas Markle (52), polubrat vojvotkinje Meghan Markle (37) uhićen je kad ga je policija uhvatila kako vozi u pijanom stanju. Vozio je prebrzo i usput automobilom 'krivudao' po cesti.

Kako prenosi britanski Daily Mail, u policijskom izvješću piše da je Markle bio u 'vidljivo pijanom stanju', nakon čega je u njihovoj pratnji odveden na prisilno trežnjenje. 

Ovo nije prvi put da polubrat vojvotkinje ima problema sa zakonom. U siječnju 2016. završio je iza rešetaka kada je, također pijan, brutalno napao svoju zaručnicu Darlene Blount (38). Navodno joj je istukao, a zatim uperio i pištolj u njezinu glavu pritom prijeteći da će je ubiti. 

O tom incidentu za medije je nedavno progovorila i rođakinja njezine zaručnice, Kristin Albea (43) koja je, kako kaže, dobro informirana o njihovoj turbulentnoj vezi. 

'NEMOJ POGRIJEŠITI' Brat Meghan Markle upozorava princa: Otkaži svadbu što prije

- Cijeloj našoj obitelji je dosta njegovog ponašanja i načina na koji se odnosi prema Darlene, prije samo mjesec dana zbog njega je imala masnicu na oku. On se pretvara u luđaka kad popije, postane druga osoba. Potpuno razumijem zašto Meghan ne želi imati ništa s njim - rekla je zabrinuta Kristin za Daily Star.

Foto: YouTube screenshot

Meghan već neko vrijeme ne komunicira s polubratom, ali on svejedno ne odustaje. Nju i princa Harryja (34) pozvao je čak i na vjenčanje koje bi se trebalo održati u ožujku, iako je na početku bio protiv njihove veze.

Komentari (10)
  • rođakinja njezine zaručnice? ozbiljno? jel tko pregleda te članke prije objave?

    12. 1. 2019,   13:12
  • da mu meghan markle nije polusestra nikad ne bi culi za njega niti bi pisali o ovom incidentu

    12. 1. 2019,   13:07
  • Jadna ona s takvom rodbinom

    12. 1. 2019,   14:49