Obavijesti

Show

Komentari 14

Polugola Kourtney pozirala u gaćicama pa naljutila fanove

Polugola Kourtney pozirala u gaćicama pa naljutila fanove
9

Koliko jadna moraš biti da skupljaš lajkove ovakvim fotografijama. Srami se, stvarno nije u redu ovako se fotografirati i to objavljivati na društvenim mrežama, jedan je od komentara

VIDEO

Sestre Kardashian klana vole se skidati na društvenim mrežama, pa tako ni najstarija sestra Kourtney Kardashian (39) nije iznimka. Posljednjom objavom na Instagramu Kourtney se skinula u čipkasto donje rublje, legla na pod i pozirala. Iako je reality zvijezda možda očekivala isključivo lajkove i pozitivne komentare, bilo je i onih koji su osudili njezino ponašanje.

Pokretanje videa...

02:28

- Koliko jadna moraš biti da skupljaš lajkove ovakvim fotografijama. Srami se, stvarno nije u redu ovako se fotografirati i to objavljivati na društvenim mrežama - samo je jedan od bijesnih komentara njezinih pratitelja.

Instagram

- Trebala bi biti uzor svojoj djeci, a ne naslikavati se polugola na ovakav način. Srami se, trebala bi znati bolje - složio se drugi korisnik Instagrama. 

Ovo je samo jedna u nizu golišavih fotografija poznate Kardashianke. Nedavno je samo u tangama pozirala na snijegu, a zatim tu fotografiju ponosno objavila na društvenim mrežama. 

- Samo kopiram Kendall - napisala je u opisu objavljene fotografije, misleći pritom na svoju polusestru Kendall Jenner (23) koja se samo nekoliko dana ranije slikala na snijegu u minijaturnom kupaćem kostimu i sunčanim naočalama.

Instagram

- Ali zašto to radiš? - napisao joj je jedan obožavatelj ispod fotografije, a mnogi su mu odgovorili da će djevojke danas napraviti baš sve za lajkove na Instagramu.

Krajem godine pojavila se gola na naslovnici časopisa GQ Meksiko, baš kao što su to prije nje napravile Kim (38) i Kylie (21). Tada je naglasila da sve to radi jer se 'osjeća odlično i samouvjereno u vlastitom tijelu'. Često naglašava da redovito vježba i radi na sebi, a u posljednje vrijeme često izlazi s mlađim dečkima. 

Twitter

Neko vrijeme bila je u vezi s modelom Younesom Bendjimom (25), ali su prekinuli jer su njemu navodno smetale njezine fotografije koje previše otkrivaju.

OTIŠLA DO KRAJA, SLIKALA SE SAMO U ŠTIKLAMA I RUKAVICAMA: 'Vide joj se čak i grudi, iako je okrenuta leđima...'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje