Obavijesti

Show

Komentari 31

Polusestra je Meghan Markle usporedila s Cruellom de Vil

Polusestra je Meghan Markle usporedila s Cruellom de Vil
3

Meghan je u subotu napunila 37 godina, a njezina polusestra Samantha Markle odlučila joj je poslati čestitku u kojoj ju je osudila jer njihovom ocu nije čestitala rođendan prije tri tjedna

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37), od kada je ušla u kraljevsku obitelj udavši se za princa Harryja (33), mora se brinuti zbog skandala koje joj priređuje njezina obitelj. Otac Thomas Markle (74) joj nije došao na vjenčanje pod izlikom da je bolestan, a njezina polusestra Samantha Markle (53) svako malo pokušava javno osramotiti Meghan uvredama i prozivkama kako je zapostavila svoju obitelj.

 

what languages do you speak? 🇬🇧 🇺🇸

Objavu dijeli PrinceHarry2018 (@princeharry_2018)

Meghan tako nije bila pošteđena ni na svoj rođendan u subotu jer joj je Samantha preko društvene mreže poslala čestitku u kojoj ju je osudila jer njihovom ocu nije čestitala rođendan prije tri tjedna.

- Sretan rođendan Meg! Bilo bi lijepo i prikladno od tebe da našem ocu pošalješ zakašnjelu rođendansku čestitku za 18. srpnja. Pozdrav - napisala je polusestra koja ju je samo nekoliko dana prije rođendana usporedila sa 'zlicom' iz animiranog filma '101 Dalmatiner', Cruellom de Vil. Ranije u petak, Samantha je podijelila 'Elleov' članak koji je rekao da su Meghan i Harry odlučili ići korak dalje od medijske pozornosti.

Meghanina polusestra planira ući u Big Brother: 'Sve za lovu'
Meghanina polusestra planira ući  u Big Brother: 'Sve za lovu'

- U redu, dakle Cruella De Ville se povlači iz javnosti. Javi mi kad ti to upali - komentirala je polusestra čije se objave na društvenim mrežama uglavnom usredotočuju na 'pljuvanje' po vojvotkinji. Jednom ju je optužila da, ako njihov otac umre, nju će smatrati odgovornom.

 

My princess💗 || Today at a close friend’s wedding, 04.08.18.

Objavu dijeli HRH The Duchess Of Sussex (@theduchessofsussexxo)

- Kako ćeš platiti danak svom ocu?! Što je previše, previše je, praviš se velika humanitarka, ako naš otac umre, držim te odgovornom - izjavila je Samantha te ju nazvala 'vojvotkinjom besmisla'. Njezin otac nedavno se žalio medijima o tome kako su Meghan i kraljevska obitelj odnedavno prekinuli veze s njim te je također izrazio zabrinutost za svoju kćer.

VIDI OVO! Prekinuli Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić?

- Htio sam joj poslati čestitku za rođendan, ali kada bi došla do palače, izgubila bi se među hrpom ostalih pisama. Vjerojatno  nikada ne bi ni vidjela da sam joj to poslao - rekao je Thomas koji očajnički pokušava stupiti u kontakt s Meghan. 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama