Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pomela' konkurenciju: Učenica Ivana iz Splita nova je misica

None Foto: Instagram 3

Izbor za 'Miss Hrvatske' održava se već 26. godinu za redom. U atriju Starog grada u Čakovcu atmosferu je dodatno zagrijala Nina Kraljić (26) izvedbom ‘Daj mi Bože oči sokolove', a kasnije je zapjevala i Zsa-Zsa

Šesnaest djevojaka sinoć se borilo za titulu Miss Hrvatske 2018. Prošlogodišnja pobjednica Tea Mlinarić ove godine krunu je proslijedila Ivani Mundić Dujmini (17) koja će predstavljati našu zemlju u Kini 8. prosinca 2018. godine. 

- Škola mi je na prvom mjestu (odlična sam učenica), ali neće mi biti mrsko da ostanem paralelno i u modelingu, jer je zabavno, a i može se zaraditi neki džeparac. Voljela bih nakon srednje škole upisati fakultet turističkog usmjerenja u Opatiji - rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. 

Izbor za 'Miss Hrvatske' u Hrvatskoj se održava već 26. godinu za redom. U atriju Starog grada u Čakovcu atmosferu je dodatno zagrijala Nina Kraljić (26) izvedbom ‘Daj mi Bože oči sokolove', a kasnije je zapjevala i Zsa-Zsa. 

Osim 16 ljepotica na pozornici su se pojavili i majstori twirlinga Bernard BaračTihomir Bendelja i Adrijana Jurić. 

Lenta Miss fotogeničnosti otišla je u ruke Lucije Damjanović, druga pratilja je Tina Bačić, a prva pratilja je Anamarija Stančević. Pobjednica Ivana predstavnica je Dubrovačko-neretvanske županije, a inače učenica iz Splita. 

Ljepotice su nosile kreacije poznatih hrvatskih dizajnera - Ivice Skoke, Zorana Aragovića, Galko i Lella Dizajn.

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

VIDI OVO: Vjenčanica Meghan Markle ulazi u povijest.

Komentari (40)
  • kako god prevrtali, meni je uvrštavanje maloljetnica na bilo kakve izbore ljepote jako blizu pedofiliji!

    1. 9. 2018,   17:34
  • Cura nije ružna, ljepuškasti je no nema tu neku karizmu za miss kao prije naše missice. Uvijek ćemo se sjećati naših missice 90-ih, a ovih zadnjih 10 godina nisam zapamtila izgled, a ne imena. Sve je to izgubilo smisao.

    1. 9. 2018,   16:35
  • Miss svijeta, garant ne bude.

    1. 9. 2018,   16:43