Obavijesti

Show

Komentari 30

'Ponijela sam samo tangice': Stanari moraju plesati striptiz

'Ponijela sam samo tangice': Stanari moraju plesati striptiz
8

Nakon što su se stanarke Big Brother kuće opustile uz pokoju 'čašicu' alkohola i počele se zabavljati, Big Brother ih je obavijestio o novom tjednom zadatku koji ih je šokirao

VIDEO

Natjecateljice reality showa do četvrtka moraju uvježbati striptiz točku. Big Brother je naredio dečkima da izađu iz dnevnog boravka te je stanarkama pokazao video na kojem žene plešu samo u gaćicama i grudnjaku. 

- Nema šanse da se ja skidam. Otplesat ću bilo što, ali neću biti u gaćicama, pa cijela me obitelj gleda - rekla je revoltirano Lucija Stojak (23). 

Stanarke su u šoku odgledale video, a jedino Anezi (31) nije protestirala. Sa zanimanjem je odgledala video te je rekla kako joj se ideja sviđa. Uz plesanje, rekla je, mogla bi i zapjevati. Ani Marković (27), također, zadatak nije bio 'smak svijeta'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Možda ne ispadne loše, ako si zamislimo da smo se skinule kao za kupanje u jacuzziju - rekla je 'bivša predsjednica BB kuće'. 

Dubravka Ujević Veron (47) zabrinula se jer 'nije spremna'. 

- Ja sam u kuću ponijela samo tange, nisam se mislila skidati - rekla je Dubravka. Dodala je i kako trenutno ne izgleda kao plesačice sa snimke jer se malo udebljala. 

Ubrzo nakon njih, i muški dio kuće je saznao da će zaplesati no oni nisu toliko negodovali. Big Brother im je pustio pjesmu 'Peacock' Katy Perry, a oni su se primili posla i krenuli s uvježbavanjem. 

- Ova koreografija je baš laka - rekao je Zebo (24), dok im je Anezi priznala kako se već skinula gola za svoj spot 'Samo najbolje želim ti'. 

Stanare ovih dana zabavlja situacija s lažnom obitelji Ban. Nakon što je obitelj, koja se sastoji od 'mame' Dubravke, 'tate' Marijana i 'braće' Nikole i Matije, ušla u glavnu kuću, BB-ovci pokušavaju 'prokljuviti' njihovu tajnu. Ostalim stanarima prvi se pridružio Nikola, a zatim je došao ostatak obitelj. Oni su ostalim stanarima tvrdili da su došli 'izvana' no nisu bili uvjerljivi.

Lucija se prisjetila prve emisije uživo, kada su ulazili svi u kuću. Ona je čula navijače koji skandiraju 'Max', a Marijan je u kuću ušao sa prslukom na kojem mu piše nadimak, kao i naziv njegova moto kluba. 

No Big Brother odlučio je dodatno 'zapapriti' stvari pa je lažnu obitelj ponovno 'poslao' u tajnu kuću. Ostalim stanarima se na TV-u u dnevnom boravku odjednom prikazala obitelj Ban kako ulazi u nepoznate prostorije.

'Ne mogu vjerovati', uzviknuo je Luka kada je ugledao drugu kuću u kojoj se protekla dva tjedna skrivala tajna obitelj. Zbunjeni stanari promatrali su Dudu, Marijana, Nikolu i Matiju u ispovjedaonici te potom njihov ulazak u novu kuću. Bojan je uvjeren da oni tek sada u nju ulaze, dok se Antonio ne da razuvjeriti. I dalje misli da četvorka zapravo uopće nije u srodstvu.  

Obitelj Ban u novoj ulozi dobro se snašla pa su odglumili da se prvi put nalaze u kući. 'Živio photoshop', poručila je Duda, a Nikola je Big Brotheru rekao da mu nije zanimljiv ovaj potez.

- Gledaj ti njih, koja kućerina - komentirala je Ana. Stanovnici glavne kuće i dalje ne znaju o čemu se točno radi. Novonastala situacija pobudila je veliku znatiželju kod stanara.

- Sada mi je postalo tako uzbudljivo - priznala je Anezi, a Antonio se s njom složio. 

 

Pogledajte naš novi serijal Ljubav ide kroz želudac:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija