Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ponovno je stala pred objektiv: Fani Čapalija još uvijek očarava

None Foto: Danijel Galic 3

Jedna od naših najpoznatijih misica, Fani Čapalija, nakon dugo vremena ponovno je stala pred fotoobjetkiv te zabrlistala u novoj kampanji splitske dizajnerice Monike Sablić

Miss Europe 1993. godine, Fani Čapalija (40) snimila je kampanju za 'mini' božićnu kolekciju dizajnerice Monike Sablić (38). 

Pogledajte video:

Pred objektiv modnog fotografa Danijela Galića, Fani je stala u splitskom hotelu Marmont, a na setu se dobro zabavila. Uzbuđena Fani jedva je dočekala snimanje, a u pauzama je ispijala šampanjac i jela kroasane. 

Foto: Danijel Galic

- Fanina ljepota je bezvremenska tako da se ona idealno uklopila u ovu mini kampanju, koja je poklon mojim klijenticama i ženama koje vole moj brend - kazala je dizajnerica Sablić koja je za Božić htjela usrećiti i Fani.

Foto: Danijel Galic

Bivša misica je tako osvanula u komadima iz nove kolekcije koji uključuju crni šljokičasti kombinezon, bijelu koktel haljinu s ukrasima oko vrata i na rukama, bordo čipkane hlače i bijelu košulju. 

Iako je dugo izbivala s modne scene, Čapalija se na nju želi vratiti. 

 

 

Komentari (86)
  • Nisam siguran koliko je na ovim slikama 'prirodna', ali u vrijeme kad je predstavljala HR na izboru za Miss svijeta bila je prekrasna. Definitivno, po meni, najbolja misica koju smo imali.

    12. 12. 2016,   21:07
  • Fotoshop,šminka,a tek anoreksija....

    12. 12. 2016,   20:24
  • Žena ima 40 a vi se čudite da dobro izgleda. Pa kada bi trebala dobro izgledati ako ne sa 40???

    12. 12. 2016,   21:04