Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ponovno zajedno: Penelope i Banderas glume u novom filmu

None Foto: Instagram 6

Premijera će biti u Španjolskoj 22. ožujka. Priča filma vrti se oko propalog redatelja kojeg glumi Banderas. Preispituje svoje životne poteze dok se svijet oko njega polako ruši

Penelope Cruz (44) i Antonio Banderas (58) su 2013. glumili u filmu 'Putnici ljubavnici', a sada su ponovno zajedno na setu. Španjolski redatelj Pedro Almodovar (69) režirao je i napisao scenarij za novi film 'Bol i slava' kojemu se već predviđa velika slava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nagađalo se koji glumci će biti zvijezde filma, a sada se i potvrdilo. Glumit će mnoga nova lica, a za glavnu ulogu Pedro je odabrao Penelope, dok će njezin partner biti Antonio, prenosi Daily Mail

Foto: Instagram

Premijera će biti u Španjolskoj 22. ožujka, ali se nagađa da će tada krenuti prikazivanje i diljem svijeta. Priča filma vrti se oko propalog redatelja kojeg glumi Banderas. Preispituje svoje životne poteze dok se svijet oko njega polako ruši.

Foto: Instagram

Film iz 2013., u kojemu je glumio poznati glumački par, također je režirao Pedro. 'Putnici ljubavnici' osvojio je Europsku nagradu publike za najbolji film, filmsku nagradu za najbolju europsku komediju te nagradu 'Goya' za kostimografiju.

Foto: Instagram

 Pedro je osvojio Oscare za najbolji strani film 'Sve o mojoj majci' te za origanal scenarij u 'Pričaj s njom'.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Komentari (1)