Obavijesti

Show

Komentari 3

Ponudili 150 milijuna: Ostaje li Daniel Craig ipak James Bond?

Ponudili 150 milijuna: Ostaje li Daniel Craig ipak James Bond?
2

Još prije nego što je snimanje posljednjeg filma o najpoznatijem tajnom agentu bilo gotovo, Daniel Craig izjavio je da više neće biti James Bond. No zbog ove ponude se možda predomisli

VIDEO

Prema novim informacijama, Sony je ponudio trenutačnom Jamesu Bondu nevjerojatnih 150 milijuna dolara da bi glumac reprizirao svoju ulogu u još dva filma o najtajnijem tajnom agentu.

- Studio se očajnički trudi zadržati glumca dok traže nove ljude koji bi mogli preuzeti ulogu - izjavio je neimenovani izvor.

S tom izjavom na umu, valja napomenuti da je do sad Craig bio najbolje plaćeni glumac u ulozi Agenta 007, s ukupnom zaradom od preko 50 milijuna eura za svoje filmove. Ne samo to, već su njegova četiri filma utržila od 2005. do danas preko dvije i pol milijarde eura, što je zasigurno jako pomoglo studiju i u potpunosti objašnjava zašto žele Craiga još malo zadržati u ulozi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Craig je odigrao odlične karte. Svi znaju koliko ga vole producenti i ideja da bi ga mogli izgubiti u ovom trenutku jednostavno nije nikome ugodna. Barem ne ako se pita glavešine. Daniel je ključ za ugodan i miran prijelaz iz jednog razdoblja u drugo i spremni su platiti kraljevsku svotu da se to dogodi - rekao je izvor.

LLC, Danjaq, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Columbia Pictures

Kako smo već rekli, u pitanju je franšiza koja donosi milijarde pa se svakog dana očekuje i Sonyjeva objava da ponovno 'daju' prava na korištenje. Jasno, za podosta ozbiljne novce za uzvrat.

- Misle snimiti još dva filma, istovremeno, s Danielom kao Agentom 007, prije nego što glumac preda štafetu nekome tko će u trećem filmu pokrenuti novu eru Bonda.

A za novu eru Bonda trenutačno su planirani Idris Elba, Tom Hiddleston, Henry Cavill, Jack O'Connell, Richard Madden (Rob Stark iz 'Igre prijestolja'), Jamie Bell i Rupert Friend. Kako je pred njima oštra uloga, sada pooštrena mogućim Craigovim prihvaćanjem ponude, nitko niti otprilike ne zna tko bi naredni Bond mogao biti.

Što mislite, vraća li se Craig?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode