Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ponudili 150 milijuna: Ostaje li Daniel Craig ipak James Bond?

None Foto: 24sata/Show 2

Još prije nego što je snimanje posljednjeg filma o najpoznatijem tajnom agentu bilo gotovo, Daniel Craig izjavio je da više neće biti James Bond. No zbog ove ponude se možda predomisli

Prema novim informacijama, Sony je ponudio trenutačnom Jamesu Bondu nevjerojatnih 150 milijuna dolara da bi glumac reprizirao svoju ulogu u još dva filma o najtajnijem tajnom agentu.

- Studio se očajnički trudi zadržati glumca dok traže nove ljude koji bi mogli preuzeti ulogu - izjavio je neimenovani izvor.

Foto: Twitter/Screenshot2

S tom izjavom na umu, valja napomenuti da je do sad Craig bio najbolje plaćeni glumac u ulozi Agenta 007, s ukupnom zaradom od preko 50 milijuna eura za svoje filmove. Ne samo to, već su njegova četiri filma utržila od 2005. do danas preko dvije i pol milijarde eura, što je zasigurno jako pomoglo studiju i u potpunosti objašnjava zašto žele Craiga još malo zadržati u ulozi.

- Craig je odigrao odlične karte. Svi znaju koliko ga vole producenti i ideja da bi ga mogli izgubiti u ovom trenutku jednostavno nije nikome ugodna. Barem ne ako se pita glavešine. Daniel je ključ za ugodan i miran prijelaz iz jednog razdoblja u drugo i spremni su platiti kraljevsku svotu da se to dogodi - rekao je izvor.

LLC, Danjaq, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Columbia Pictures | Autor: LLC, Danjaq, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Columbia Pictures Foto: LLC, Danjaq, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Columbia Pictures

Kako smo već rekli, u pitanju je franšiza koja donosi milijarde pa se svakog dana očekuje i Sonyjeva objava da ponovno 'daju' prava na korištenje. Jasno, za podosta ozbiljne novce za uzvrat.

- Misle snimiti još dva filma, istovremeno, s Danielom kao Agentom 007, prije nego što glumac preda štafetu nekome tko će u trećem filmu pokrenuti novu eru Bonda.

A za novu eru Bonda trenutačno su planirani Idris Elba, Tom Hiddleston, Henry Cavill, Jack O'Connell, Richard Madden (Rob Stark iz 'Igre prijestolja'), Jamie Bell i Rupert Friend. Kako je pred njima oštra uloga, sada pooštrena mogućim Craigovim prihvaćanjem ponude, nitko niti otprilike ne zna tko bi naredni Bond mogao biti.

Što mislite, vraća li se Craig?

Tema: FILM

Komentari (3)
  • jb serijal je loš. to je poanta. i bit će uvijek takav tko god glumio.

    5. 9. 2016,   19:56
  • Ama nit faca nit gluma 0 bodova james

    5. 9. 2016,   15:03
  • faca nula bodova, glumac nula bodova jednom riječju shupak meraklija

    5. 9. 2016,   14:14