Obavijesti

Show

Komentari 178

Popović i sutkinja sreli se na skijanju: Što je javno nije tajno

Popović i sutkinja sreli se na skijanju: Što je javno nije tajno
8

Sutkinja Tea Golub za Jutarnji list ispričala je kako je na obiteljskom odmoru u Austriji susrela Milana Popovića i sina. Podsjetimo, sutkinja Golub donijela je privremenu mjeru da dijete živi sa srpskim poduzetnikom

VIDEO

Kako doznaje Jutarnji list sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu, koja je vodila slučaj  Severine Kojić (47) i Milana Popovića, Tea Golub srela je nekadašnjeg partnera s kojim splitska pjevačica ima dijete, u hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg. Sutkinja je rekla za Jutarnji kako je ondje boravila sa suprugom i kćerkom, a Popović sa sinom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:15

- Mi smo u hotel stigli u subotu 4. siječnja navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom - izjavila je sutkinja za Jutarnji list. 

Srpskog poduzetnika iznenadilo je naše pitanje o susretu sa sutkinjom na austrijskom skijalištu. 

- Sretan sam što sam sa sinom ipak uspio provesti nezaboravni odmor u tom predivnom hotelu. A što je javno nije tajno - rekao je Popović za 24sata.

Sutkinja Golub dodala je za Jutarnji kako se s Popovićem samo pozdravila. 

- Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili - izjavila je sutkinja i objasnila kako je putovanje na austrijsko skijalište uplatila još na proljeće. 

- I što smo trebali, otići? - kaže sutkinja te dodaje kako je u tom hotelu bilo i njezinih kolega i odvjetnika iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti. Osim što je pozdravila Popovića, Golub tvrdi kako s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kojem je on bio. 

Falkensteiner Hotel Cristallo u Katschbergu smješten je uz glavnu skijašku stazu, a u sezoni skijanja tjedan dana boravka za dvije odrasle osobe i dijete prema cjeniku na Bookingu dođe oko 22 tisuće kuna. 

Podsjetimo, 28. studenog, odlukom Općinskog građanskog suda dodijeljena je privremena mjera da dijete živi s Milanom Popovićem te da on samostalno brine o obrazovanju i zdravlju djeteta. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...