Obavijesti

Show

Komentari 106

Popularna BB obitelj Vasić je na turneji: Uživamo u Zagrebu

Popularna BB obitelj Vasić je na turneji: Uživamo u Zagrebu
6

Domaćin Mače se toliko sprijateljio s obitelji Vasić da će im ostaviti kuću na čuvanje dok je on na službenom putu u Njemačkoj. Vasići planiraju uzvratiti uslugu

VIDEO

Nisam brojao koliko sam novaca potrošio na telefonske pozive dok su Vasići bili u kući Velikog Brata. Cijela obitelj navijala je za njih. Iako nisu pobijedili, pozvao sam ih u Zagreb na odmor i slavlje koje će dugo pamti - rekao je Šefik Hašimović Mače.

Poduzetnik iz zagrebačkog naselja Kozari bok kojeg prijatelji i poznanici od milja zovu Mače svojoj je supruzi za 50. rođendan ispunio sve želje. U obiteljsko dvorište doveo joj je novi Audi A8 i ugostio Vasiće. Popularnoj obitelji platio je putne troškove, dao im na raspolaganje svoju raskošnu kuću u kojoj ima 5 spavaćih soba, saunu i prostran dnevni boravak.

Rade kao poseban dar ženi

Zabavljač Rade slavljenici je zapjevao s trubačima već ujutro.

- Želio sam svojoj ženi darovati nešto posebno, a Vasiće sam pozvao u goste čim je završio show. Bio sam presretan što su prihvatili moj poziv. Odmah smo se sprijateljili - rekao je Meče koji se obogatio baveći se unosnim biznisom sakupljanja neopasnog otpada. Šefik zapošljava 25 radnika kojima uvijek na vrijeme isplaćuje plaće. Stambeno je zbrinuo kćer i sina, pa sad uživa u druženju s prijateljima. On i Rade uvečer odlaze na piće u obližnji kafić, a svako jutro idu na tržnicu.

- Moram otputovati u Njemačku na nekoliko dana, pa će mi Rade čuvati obitelj i kuću - šali se poduzetnik. Vasići su Šefiku i njegovoj obitelji uzvratili poziv pa dvije obitelji planiraju ponovno uskoro boraviti zajedno.

Žao im je što nisu pobijedili

Mika i Giba posjet Zagrebu iskoristili su za sklapanje poslova. Bili su domaćini zabave u zagrebačkom klubu, a tvrde da su s gazdom dogovorili još jedan party njima u čast. Nismo pjevali, ali smo zato bili vladari plesnog podija - rekli su blizanci. 

Kućanica Rada je zadovoljna što je konačno posjetila Zagreb. Druži se s brojnim obožavateljima iz Hrvatske, a rastužila se kad su joj se mnogi od njih požalili da su u finalu željeli glasati za Miku i Gibu, ali iz njima nepoznatog razloga nisu uspjeli.

- Nismo krili da smo došli u show po pare pa nam je žao što ih nismo osvojili - iskreni su Vasići.

Miki i Gibi laska popularnost, a za sebe tvrde da su važne balkanske zvijezde. O poslovima koji im se navodno nude ne žele govoriti pa nije poznato hoće li u Zagrebu otvoriti frizerski salon kako su ranije najavljivali.

Blizanci će biti domaćini novogodišnjeg dočeka u Zagrebu pa ne isključuju mogućnost da se počnu baviti i ugostiteljstvom.

 - Hrvati nam se dive i tretiraju nas kao prave zvijezde. U šali se Giba i ja zovemo Beyonce, a mami kažemo da je poznata kao Lepa Brena - rekao je Mika. 

Sviđaju im se Zagrepčanke

S prijateljima Šefikina sina u Zagrebu tulumarili su do jutra. Komentirali da su Hrvatice zgodne djevojke, ali se nisu zaljubili.

 S domaćinom Hašimovićem povezao ih je bivši sustanar s Košutnjaka Anton Kopajtić (63). On je blagdane proveo u sobici prihvatilišta Crvenog križa u Kosnici.

 I Mirjana Praizović (22) doputovala je u Zagreb te se na društvenim mrežama raspitivala o Vasićima. U metropoli je prošetala centrom grada i počastila se domaćom kobasicom u pecivu. Prolaznice je ispitivala mogu li pojesti onaj broj kobasica koliko su ih primile.

Darko i Tina konačno skupa

U Splitu su se na večeri našli pobjednik natjecanja Darko Petkovski (27) i Tina Šegetin (24) koji su nakon showa odlučili svojoj ljubavi dati šansu. Makedonac je najavio da će Tinu odvesti u rodno Kumanovo gdje je njegova obitelj spremna za važno upoznavanje. Ervin Mujaković (24) prestao se udvarati Barbari (25), ali nakon susreta u Rijeci nastavili su druženje u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...