Obavijesti

Show

Komentari 65

Popustile kočnice: Mira plesala, pala na pod, pa pokazala gaćice

Popustile kočnice: Mira plesala, pala na pod, pa pokazala gaćice
10

Nakon upoznavanja farmera i odabranica, Slavonka Đurđević je na zajedničkom tulumu povodom početka 10. jubilarne sezone pokazala da je glavna zvijezda na plesnom podiju...

VIDEO

Kuharica Mira Đurđević (41) iz Slavonskog Broda prijavila se u reality show 'Ljubav je na selu' kod Dragana Ljiljka (35). Za sebe kaže da je jednostavna i draga žena, a trenutno radi kao njegovateljica u udruzi osoba s invaliditetom.

- Jako sam emotivna, ali i ponekad dosta tvrdoglava. Volim život na selu, a tražim muškarca koji nije svadljiv, sitničav i ne puši. Zbog ljubavi sam se spremna preseliti iz Broda negdje na more ili u inozemstvo - rekla je Slavonka koja je majka 10-godišnje djevojčice.

Željela bi imati, kako tvrdi, miran i normalan život s muškarcem s kojim bi se mogla sve dogovoriti. Ipak u sinoćnjoj emisiji pokazala je da i nije baš toliko 'mirna'.

Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena
Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

Nakon upoznavanja farmera i odabranica, Slavonka je na zajedničkom tulumu povodom početka 10. jubilarne sezone pokazala da je glavna zvijezda na plesnom podiju.

Plesala je, valjala se, klečala na koljenima i u jednom trenutku izgubila ravnotežu zbog čega je pala i pokazala gaćice.

Ostale kandidatkinje gledale su ju zabrinuto i komentirale da se ponaša neprimjereno. U šoku je bio i sam farmer Dragan koji nije znao kako bi zaplesao s njom. 

- Ma, Mira je jedna kreativna plesačica - komentirao je kandidat Željko Bilić (42) iz Bala u Istri. 

Jedna od najvećih zavodnica bila je Paulina Tomčić (37) iz Siska, koja je plesala sa svim farmerima, a to je zasmetalo nekim djevojkama pa su je uspjele potjerati od Dragana s kojim je također zaplesala. 

Tomičić voli pjevati, pleše na svili, radi kao kuharica u bolnici i redovito trenira pa bi voljela pronaći muškarca koji je istih karakteristika. Jedina mana joj je, kaže, što puno troši.

Pokretanje videa...

01:34
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu