Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Popustile kočnice: Mira plesala, pala na pod, pa pokazala gaćice

None Foto: RTL 10

Nakon upoznavanja farmera i odabranica, Slavonka Đurđević je na zajedničkom tulumu povodom početka 10. jubilarne sezone pokazala da je glavna zvijezda na plesnom podiju...

Kuharica Mira Đurđević (41) iz Slavonskog Broda prijavila se u reality show 'Ljubav je na selu' kod Dragana Ljiljka (35). Za sebe kaže da je jednostavna i draga žena, a trenutno radi kao njegovateljica u udruzi osoba s invaliditetom.

Foto: RTL

- Jako sam emotivna, ali i ponekad dosta tvrdoglava. Volim život na selu, a tražim muškarca koji nije svadljiv, sitničav i ne puši. Zbog ljubavi sam se spremna preseliti iz Broda negdje na more ili u inozemstvo - rekla je Slavonka koja je majka 10-godišnje djevojčice.

Foto: RTL

Željela bi imati, kako tvrdi, miran i normalan život s muškarcem s kojim bi se mogla sve dogovoriti. Ipak u sinoćnjoj emisiji pokazala je da i nije baš toliko 'mirna'.

MALO SE POPILO... Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

Nakon upoznavanja farmera i odabranica, Slavonka je na zajedničkom tulumu povodom početka 10. jubilarne sezone pokazala da je glavna zvijezda na plesnom podiju.

Foto: RTL

Plesala je, valjala se, klečala na koljenima i u jednom trenutku izgubila ravnotežu zbog čega je pala i pokazala gaćice.

Foto: RTL

Ostale kandidatkinje gledale su ju zabrinuto i komentirale da se ponaša neprimjereno. U šoku je bio i sam farmer Dragan koji nije znao kako bi zaplesao s njom. 

Foto: RTL

- Ma, Mira je jedna kreativna plesačica - komentirao je kandidat Željko Bilić (42) iz Bala u Istri. 

Foto: RTL

Jedna od najvećih zavodnica bila je Paulina Tomčić (37) iz Siska, koja je plesala sa svim farmerima, a to je zasmetalo nekim djevojkama pa su je uspjele potjerati od Dragana s kojim je također zaplesala. 

Foto: RTL

Tomičić voli pjevati, pleše na svili, radi kao kuharica u bolnici i redovito trenira pa bi voljela pronaći muškarca koji je istih karakteristika. Jedina mana joj je, kaže, što puno troši.

Komentari (64)
  • Ove žene obične očajnice , sterlete na seljački način.

    6. 2. 2019,   12:15
  • Boze sveti!😳Pa kakvo je to ponasanje za zeno od 41 godine? 🙈

    6. 2. 2019,   11:56
  • zar tu netko ima kočnice?

    6. 2. 2019,   11:52