Obavijesti

Show

Komentari 21

Porod u Meghaninoj bolnici za 200.000 kn: Rentaju im i dojilje

Porod u Meghaninoj bolnici za 200.000 kn: Rentaju im i dojilje
6

Riječ je o jednoj od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji, a uz prostrane apartmane sa dnevnim sobama mogu se pronaći i hladnjaci puni šampanjca...

VIDEO

Vojvotkinja Meghan Markle (37) jučer je rodila dječaka u 5:26 sati. Unatoč tome što se nadala kako će moći roditi u kući Frogmore Cottage u Windsoru gdje odnedavno živi sa suprugom, princom Harryjem (34), zbog komplikacija morala je roditi u bolnici Portland u Londonu.

Pokretanje videa...

01:19

Porod princa toliko se držao u javnosti da čak ni roditelji vojvotkinje nisu znali da je prevezena u bolnicu. Meghan je navodno trebala roditi u bolnici NHS Frimley Park, ali slavni par je za doček svog prvorođenca ipak odabrao luksuznije mjesto.

Cijena poroda u bolnici Portland iznosi gotovo 200.000 kuna, a u istoj bolnici rađale su i druge poznate mame poput 'Spajsica' Victorie Beckham (45) i Geri Halliwell (46), supruge Jamiea Olivera (43), Juliette, glumice Emme Thompson (60). Meghan i Harry nisu prvi članovi kraljevske obitelji koji su koristili usluge ove bolnice. Tamo je rodila i Sarah Ferguson (59), žena princa Andrewa (59). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Riječ je o jednoj od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji, a uz prostrane apartmane sa dnevnim sobama mogu se pronaći i hladnjaci puni šampanjca. Pacijentice mogu izabrati ginekologa kojeg žele imati prisutnog na porodu, a liječnici i medicinske sestre cijelo su vrijeme na raspolaganju. Svako dodatno noćenje u bolnici stoji 10.680 kuna. 

- Neki su kod nas znali potrošiti i do 500.000 funti. Poznate osobe su nam stalne mušterije, a često nas posjećuju i arapske princeze - izjavio je Janene Madden, izvršni direktor bolnice. 

Kladionice: Beba će dobiti ime Albert u spomen na pradjeda
Kladionice: Beba će dobiti ime Albert u spomen na pradjeda

- Bogatim klijentima želimo damo ono što žele. Ako žele deset dodatnih soba mi ćemo im to pružiti. Sve dok su klijenti u mogućnosti platiti uslugu, na nama je da im osiguramo sve što žele - dodao je Madden. 

Također, u bolnici je više od 50 članova medicinskog osoblja dostupno rodiljama, a ukoliko majka ima problema s dojenjem, postoji mogućnost i privatnih dojilja. Za fotografije novorođenčadi i roditelja zadužena je posebna kompanija, a u trgovini koja se nalazi u sklopu bolnice, moguće je napraviti srebrni ili brončani odljev djetetove noge. 

Bolnička kuhinja bazirana je na 'The Dorchester' hotelu s pet zvjezdica, a čak 13 ljudi pripremat će bilo koje jelo koje majka poželi. Sva hrana se servira na srebrnim tanjurima. 

- Majke mogu naručiti foie gras, jastoge, kamenice, Dom Pérignon ako požele - izjavio je jedan od kuhara. 

Za novorođenčad se brine vrtić na prvom katu, bebe su elektronski označene te ih se prati računalnim sustavom koji zna njihovu točnu lokaciju. 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje