Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Portia De Rossi: Nikad nisam dobila poriv da budem majka

None Foto: Pixsell 3

Djecu se treba zbilja željeti, a kod nijedne od nas to nije slučaj. Znači, i u budućnosti ćemo biti samo Ellen i ja, bez djece, otkrila je glumica u intervjuu

U vezi su preko osam godina, a u braku skoro pet godina. Iako su zaljubljene i u sretnoj vezi, Portia De Rossi (40) izjavila je da nikad neće imati djecu sa svojom suprugom Ellen DeGeneres. U intervjuu za časopis Star, Portia je otkrila da ona i njezina partnerica te voditeljica nikad nisu imale želju zasnovati obitelj. 

- Djecu se treba zbilja željeti, a kod nijedne od nas to nije slučaj. Znači, i u budućnosti ćemo biti samo Ellen i ja, bez djece - otkrila je Portia te dodala kako nije dobila poriv da postane majka. 

- Ako do sredine tridesetih nisu postale majke, žene počnu osjećati pritisak. Boje se kako su propustile nešto. A ja se pitam je li majčinstvo nešto što zbilja želim svim svojim srcem. Nikad nisam osjećala da je odgovor na to pitanje potvrdan - otkrila je Portia te izjavila da su njih dvije u sretnom braku te da podržavaju jedna drugu u svemu što rade. 

- Zato i nismo toliko u medijima. Nema drame - zaključila je Portia. 

Komentari (9)
  • Čestitam.Djecu treba željeti,biti spreman na sve što roditeljstvo nosi a ne štancati ih reda radi.

    13. 4. 2013,   08:37
  • pa najgore se silit na nesto, ako nesto ne zelis, ne zelis. a ona mi je bas simpa, zgodna i talentirana, nikad ne bi rekla da voli cure :)

    13. 4. 2013,   00:22
  • pa nisu ni mnogi, samo što se ne usude svi to reći zbog osude okoline

    13. 4. 2013,   09:15