Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poruka Mireli: Progutat će te mrak, loše ćeš završiti!

None Foto: J. Galoić 3

Majka izvanbračne kćerke glumca Gorana Višnjića, Mirela Rupić jako je uznemirena jer joj netko već mjesec dana neprestano prijeti

Primam neugodne poruke već više od mjesec dana i ne mogu to više trpjeti. Samo želim da se osoba koja to radi osjeća isto kao i ja, rekla je Mirela Rupić nakon što je u šibenskoj policiji provela 45 minuta. Netko joj telefonski prijeti te je vrijeđa i putem SMS poruka. Takvih poziva i poruka bilo je 30-ak, kaže odvjetnik Mirele Rupić (36) Nenad Škare.
“Progutat će te mrak, loše ćeš završiti.”, “Nestat ćeš!”, samo su neke od uznemirujućih poruka koje je dobila. Tvrdi to njezin odvjetnik i dodaje da joj prijete i da će je napasti.
- Osim što joj prijete, netko je i vrijeđa. Govore joj da je žena lakog morala. Ona je jako preplašena i uznemirena. Teško se s time nosi. Zasad nemam službenih policijskih informacija o broju s kojeg je Mirela primala prijetnje - kaže odvjetnik Škare. Policija će od telefonskih operatera zatražiti ispis brojeva. M. Rupić i njen odvjetnik zasad ne žele nagađati tko bi joj mogao prijetiti. Dodaje da njegova klijentica nema novca za platiti zaštitara koji bi je čuvao. Potrebnu sigurnost, kaže odvjetnik Škare, dat će joj šibenska policija.

>>> VIŠNJIĆ ĆE ZBOG DNK ANALIZE DOĆI U ZAGREB
Budući da se parnica vodi pred Općinskim sudom u Zagrebu, sigurno je da će se i DNK test obaviti na području nadležnosti suda, objasnio je Škare. To će najvjerojatnije biti na Zavodu za sudsku medicinu na zagrebačkoj Šalati. Prije sedam i pol mjeseci Mirela je rodila Lanu Lourdes. Goran je tad priznao da se napio i imao jednonoćnu avanturu s Mirelom, koja mu uopće, rekao je, nije privlačna žena.

Komentari (16)
  • ma to su gluposti sam da privuče na sebe pažnu ,,,,

    25. 10. 2007,   11:38
  • Što je Mirela tako strašnog napravila da joj se prijeti smrću? Nadam se da će ta kukavica koja se skriva iza poruka završiti u zatvoru i to na duže vrijeme.

    25. 10. 2007,   11:46
  • Tko sa vragom kupus sadi, ...... bogme ga se i nasadi. Narode daj zbrojite dva i dva i okanite se silnih \"silovanja\" preljuba i sličnog, bolje se primite ovih gluposti od kojih živimo.

    25. 10. 2007,   09:11