Obavijesti

Show

Komentari 30

'Posebna' Coco T: Na početku trudnoće sam čak i smršavjela

'Posebna' Coco T: Na početku trudnoće sam čak i smršavjela
8

Coco T je u sedmom mjesecu trudnoće, no trudničkom trbuhu, i dalje, ni traga ni glasa. Supruga Ice T-ja objasnila je da je ona suprotnost od 'tipične' trudnice

VIDEO

Coco T objavila je fotografiju na kojoj pozira uz spravu za vježbanje. Odjenula je tajice visokog struka te kraj 'fotke' napisala da održava 'fit trudnoću'. Za nju je, kaže, zdravlje sve na svijetu. 

Osim toga, nedavno se u svojoj kolumni pohvalila da je jedna sasvim netipična trudnica. 

- Zamislite jednu trudnu ženu. Ja sam potpuna suprotnost od nje - napisala je starleta koja je objasnila po čemu je sve drugačije od ostalih trudnica. 

- Ljudi misle da su jutarnje mučnine 'automatske' za trudne žene. No kod mene to uopće nije bilo tako. Morala sam ponovno pitati doktora jesam li uistinu trudna jer se nisam tako osjećala - priznala je Coco T, koja sa suprugom Ice T-jem čeka prvo dijete. 

Instagram

Nije joj bilo slabo, kaže, zato što nije počela jesti za dvoje.  

- Ako živite zdravo, nećete imati toliko mučnina. U prvom tromjesječju nisam uopće mijenjala prehrambene navike. Nisam unosila više kalorija nego inače. Čitala sam da je tek u drugom tromjesečju potrebno unositi 500 kalorija više - napisala je Coco koja je, kaže, puno istraživala o 'trudničkom debljanju'. 

Naime, Coco je na početku trudnoće izgubila 4 kilograma. To pripisuje činjenici da je prestala piti čašu vina svake večeri, a bila je ovisna, kaže, i o koktelima. 

- Sada jedino imamo veliku potrebnu za voćem - kaže Coco te dodaje da je nakon početnog gubitka kilograma ipak dobila dvije kile. Trudnički trbuh joj se baš i ne vidi jer, objasnila je, cijeli život vježba pa su joj trbušni mišići toliko čvrsti da im dugo treba da se 'rastegnu'. 

- Jedem malo jer sam sita nakon par zalogaja te puno mokrim. I da, grudi mi se povečavaju, veće su nego prije. Ne znam koliko će narastati, ali znam da ću uskoro morati naručivati posebne grudnjake - zaključila je trudnica.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško