Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posh: David i ja smo srodne duše, strast budimo spojevima

None Foto: Pixsell

Svake srijede im je večer za spoj. Potpuno su sami i uživaju u vremenu koje provode zajedno. Victoria kaže da im je odnos idiličan usprkos povremenim trzavicama

Par je nedavno tužio prostitutku Irmu Nici koja je rekla da je spavala s nogometašem nekoliko puta. Napisi o njegovom preljubu nisu im uništili brak. David (35) i Victoria Beckham (36) imaju tajnu formulu zahvaljujući kojoj im ljubav ne jenjava. Posh je otkrila kako svake srijede imaju spoj pa time održavaju strast u 11-godišnjem braku. Druže se kod kuće ili izađu sami i uživaju. Dodala je da im je ljubavni život i dalje u savršenom stanju usprkos trzavicama. Victoria kaže da su ona i David srodne duše. 

Komentari (4)
  • da pa idiličan odnos imaju, svako malo ju vara s drugom i to završi u novinama, a ona je očito takva beskičmenjača da joj je to sve idilično i romantično! Victoria samo ti živi u svom svijetu, nabio ti je rogova koliko imaš vlasi kose na glavi!

    8. 11. 2010,   14:37
  • a i njemu svka cast. Jedno dijete bi mu jos oprevdal pijanstvom. ali ovak nekaj tri put fukat- to jeza nobela u mazohizmu

    8. 11. 2010,   19:56
  • Da on nije tako poznat i pun love, klinac bi ona bila s njime i tolerirala sve te pi..arije, nogirala bi ga davno. A ovako isplati se srijedom malo promrdati se i idemo dalje. Na njoj se vidi da je isfrustrirana i mršava više od nervoze nego od stila života.

    8. 11. 2010,   15:28