Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posljednja Wolverineova bitka: Ranjena zvijer je najopasnija

None Foto: Twitter/Screenshot 7

U budućnosti 2024. godine, u kojoj su mutanti ubijeni ili u zatočeništvu, Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena i pripremiti za finalnu bitku za slobodu

Kako nam je to već nekoliko godina posve jasno, kraj jedne ere je uskoro ovdje. Glumac koji je glumio Wolverinea, Hugh Jackman, odustaje od lika i kreće u nove projekte, a nama dolazi na filmska platna njegov posljednji rad, film 'Logan'.

Kako je već najavljeno, radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine, u kojoj je velik dio mutanata ubijen ili u zatočeništvu. U takvom okrutnom svijetu, Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, te s korporacijskim tiraninom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast.

Umoran Logan, bez svojih moći samoregeneracije, brine se za bolesnog i umirućeg Profesora X skrivajući se na meksičkoj granici. No, Loganovi pokušaji da se sakrije od svijeta i svoje ostavštine padaju u vodu kad se pojavi mlada mutantica, djevojčica Laura Kinney, ženski klon Wolverina. Progonjeni tamnim silama, Logan, profesor X i Laura preokrenut će tijek bitke i povijesti.

Wolverinea, pravim imenom Logan, još jednom glumi i glumac koji ga je prvi put utjelovio, Hugh Jackman. U filmu mu se pridružuju Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant te Dafne Keen u ulozi misteriozne djevojčice X-23.

Redatelj filma je James Mangold, koji je režirao i prethodni nastavak sage o besmrtnom superjunaku.

'Logan: Wolverine', u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže 02. ožujka.

Tema: FILM

Komentari (2)
  • Treba još samo dočekati premijeru u kinu

    8. 2. 2017,   15:53
  • Eh Hugh... KAKO je zgodaaan...😏

    8. 2. 2017,   17:27