Obavijesti

Show

Komentari 59

Posljednje zbogom: Milenu su pokopali kraj njezina Dragana

Brojni prijatelji okupili su se kako bi Mileni uputili posljednji pozdrav, a među njima je bio i Šerbedžija. Glumac nije mogao izdržati da ne pusti suze. U jednom trenutku, pišu srpski mediji, jedva je stajao na nogama

VIDEO

Nakon popodnevne svečane komemoracije u 'Zvezdara teatru', obitelj, prijatelji i kolege preminule srpske glumačke dive Milene Dravić uputili su se na beogradsko Novo groblje. Tamo je u Aleji zaslužnih građana, odmah pored voljenog supruga, glumca Dragana Nikolića, u 15.30 sati pokopana Milena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Nepregledna kolona ljudi tužno je koračala uz zvonjavu zvona ispraćajući glumicu na vječni počinak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stvoreni smo za ljubav, smrt nije konačna. Pred nama je žena koja je od Boga bila nadarena mnogim talentima. Najveći dar je imala, a to je ljubav. Svi darovi i talenti završavali su se u ljubavi koju je ona pružala svima. Ali najviše ipak prema svom Draganu. Ona je sada u naručju najvećeg, ali i sa svojim dragim ljudima koji su bili smisao njenog postojanja - rekao je mitropolit Porfirije, piše srpski Kurir

Tri svećenika držala su opelo. Kraj Milenina lijesa, pored njezinog brata i obitelji stajali su mladi glumci Petar Benčina, Ivan Mihajlović, Nikola Rakočević, Andrija Kuzmanović, Slaven Došlo, Milan Marić i Miloš Timotijević, piše Kurir. 

Brojne kolege i prijatelji okupili su se kako bi Mileni uputili posljednji pozdrav, a među njima je bio i Rade Šerbedžija (72). Glumac nije mogao izdržati da ne pusti suze i dotakne Mileninu fotografiju. U jednom trenutku, pišu srpski mediji, jedva je stajao na nogama dok je bacao ružu na lijes. 

Dirljiv govor na komemoraciji imala je Milenina kuma, glumica Seka Sablić (76). Ni ona nije mogla suspregnuti suze i jedva je govorila, piše Alo.rs. 

Zauvijek ćemo pamtiti Milenine plave oči: I Rade je odao počast
Zauvijek ćemo pamtiti Milenine plave oči: I Rade je odao počast

- Ostaje nam samo da se ponosimo što je Milenu publika obožavala od prvog dana pa sljedećih 50 godina i više. Bila je neodoljiva u komediji, a moćna u drami. Bila je dobra, iskrena i draga prijateljica. Također hrabra jer se borila sa strašnim bitkama za Draganovim životom, pa onda za svojim. Obje bitke je izgubila. Sigurna sam da njezina duša ide ka nekom svitanju. S mnogo ljubavi i poštovanja i tuge ja mogu samo reći: 'Zbogom Milena, za sad' - rekla je Sablić. 

Dravić je preminula 14. listopada u 79. godini nakon borbe s bolešću. Nalazila se u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa. Prema pisanju srpskih medija, posljednjih dana joj je bilo loše. Liječnici su sve pokušali, ali nije bilo spasa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden