Obavijesti

Show

Komentari 54

Posrnule bogatašice: Slavica, Borna i Iva grcale u dugovima?

Posrnule bogatašice: Slavica, Borna i Iva grcale u dugovima?
5

Ecclestone je navodno stopirala radove na svojoj vili i odbila isplatiti višemilijunski iznos jer je očekivala bolju izvedbu. Osim Slavice, i Borna Kotromanić i Iva Majoli su imale financijskih problema...

VIDEO

Slavica Ecclestone (59) je navodno nezadovoljna radovima na svojem ljetnikovcu te je stopirala isplatu izvođačima radova i sad su na sudu. 2015. godine je u Malom zatonu kupila zemljište do mora koje je platila oko 20 milijuna kuna. Gospođa Ecclestone je imala i problema sa susjedima koji su se bunili na dvogodišnje radove i buku u ljetnoj sezoni.

Sada je navodno stopirala radove i odbila isplatiti dio, kažu upućeni, višemilijunskog iznosa jer je očekivala bolju izvedbu.

Slučaj je na sudu, a vidjet će se tko je u pravu. Bivša supruga nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea (87), oduvijek se voljela vraćati u Hrvatsku. Gospođa Ecclestone je u Dubrovnik dolazila i u društvu kćeri Petre (29) i Tamare (33), a prije nekoliko godina na odmor je povela i prijateljicu Sarah Ferguson (58), vojvotkinju od Yorka. Bivša supruga princa Andrewa (58) pohvalila je tad Slavicu kako na promociji Hrvatske radi više od hrvatskog ministra turizma.

Bernie i Slavica su se razveli nakon 24 godine braka. Procjenjuje se da je te 2009. godine Slavici pripalo pola Berniejeva bogatstva, koje je bilo oko 20 milijardi kuna.

Vilom u Malom Zatonu se počastila za 57. rođendan, a oko nje je dala sagraditi zid veličine pet metara kako bi imala privatnost. Luksuznu vilu i “zidine” s vanjske je strane dala obložiti posebnim kamenom, a odlučila se za onaj zemljanih tonova. Samo za kamen na svojim dvorima, tvrde građevinari, trebala je izdvojiti oko 440.000 kuna, bez uračunatih radova i ostalih dodataka. Radovi su sada stopirani...

Borna Kotromanić (46) ex Rajić je jedna od najmoćnijih Hrvatica čija je tvrtka otišla u stečaj kojega je morala proglasiti radi duga od 555 tisuća kuna. Navodno je svojedobno na dan trošila i do 80 tisuća kuna. Morala je prije nekoliko godina staviti 'ključ u bravu' svom venecijanskom butiku, za čiji je najam od četiri mjeseca navodno dugovala gotovo 30 tisuća eura.

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu

Odjeću s njezinim potpisom nije bilo moguće nabaviti ni u Zagrebu, a za njom su navodno ostala i mnoga dugovanja. Nakon propasti u modnom svijetu proglasila se životnom savjetnicom. Potom su počele kolati priče da je svoju robu prodavala i po cijeni od 300 kuna. 

- Ne znam koliko bih robe po 300 kuna morala prodati da bih, recimo, od toga podmirila noć u mojem hotelu za odmor - odgovorila je Bornat ada aludirajući da i dalje živi luksuzno.

Nakon brakorazvodne parnice od Luke Rajića pisalo se da je Borna najbogatija Hrvatica. Navodno joj je pripalo 44 milijuna eura. S drugim suprugom Ronom Haleom je živjela u Parizu na visokoj nozi, a nakon razvoda su se borili za skrbništvo nad sinom.

- Dobro se osjećati u svojoj koži i biti gospodar svog vremena, a na materijalnom nivou moći biti u okruženju koje ti odgovara i moći biti u skladu sa svojim željama, to je luksuz - objasnila je Borna što za nju znači luksuz za RTL Ekskluziv.

Borna danas živi u Zagrebu i nada se da će joj treći brak biti i treća sreća.

- Za vrijeme svog života u Parizu kroz deset godina sam stalno koketirala i išla iz jednog kontrasta u drugi, po povratku u Zagreb odlučila sam se za sami centar grada. Nekako sam se umorila od vožnje automovilom. Ako se opet udam, živjet ću u kući pa će me muž voziti - dodala je Borna.

U stečajnom postupku nad tvrtkom bivše tenisačice Ive Majoli (40) utvrđeni su dugovi od čak 73 milijuna kuna. U centru Zagreba propala tvrtka Ive Majoli posjeduje teniske terene, teniski klub i objekt s restoranom koji se iznajmljuje. 

Iva Majoli dotaknula je teniski vrhunac 1997. godine. U lipnju te godine osvojila je prestižni turnir Roland Garros u Parizu pobijedivši slavnu švicarsku tenisačicu Martinu Hingis. Kao najuspješniju hrvatsku tenisačicu, primio ju je i tadašnji predsjednik  Franjo Tuđman. Slavu i bogatsvo donio joj je tenis, a prvi milijun dolara zaradila je prije osamnaestog rođendana.

Sanjin Strukić/Pixsell



Vjenčanje sa Stipom Marićem je održano u zagrebačkoj crkvi svetog Marka, uzvanici su plesali uz taktove Gypsy Kingsa, a ukupni trošak bio je oko milijun i pol kuna. Potom je otvorila dva restrorana koji su propali. U uređenje tih prostora je uloženo pravo bogatstvo, a poslovanje je išlo loše. Dugovi su se gomilali, a bračne razmirice su postajale sve očitije pa se par razveo 2012. godine.

vjencanje ive majoli

U stečajnom postupku nad tvrtkom Ive Majoli utvrđeni su dugovi od čak 73 milijuna kuna. Utvrđivanje tražbina vjerovnika uslijedilo je nakon nedavno objavljenog izvješća stečajnog upravitelja u kojem se navodi kako je njena tvrtka i prošle godine imala više od 570.000 kuna gubitka iako je Nenad Končar, sin jednog od najbogatijih Hrvata Danka Končara, pretprošle godine uplatio 37, 8 milijuna kuna i podmirio dugove Ive Majoli.

zuhra

Stečajni je upravitelj podnio prijedlog odluka među kojima se ističe obustavljanje poslovanja Tenis centra Ive Majoli d.o.o, ali i prodavanje nekretnina - zgrade, tenis igrališta, parkirališta i dvorišta u elitnoj Jurjevskoj ulici na zagrebačkom Cmroku.

ŠTO ŽIVCIRA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Blizanci ne podnose kad nisu u centru pažnje, a Vage ne mogu ni čuti kritiku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin