Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Postali su slavni i jako bogati, a nekad su jedva preživljavali

None Foto: Pixsell/Instagram/screenshot 7

Zvijezde se često trude svoj život predstaviti kao savršen i idiličan. Međutim, nekolicina njih ipak se odvaži i otvoreno progovori o djetinjstvu koje nije bilo nimalo lako

Chris Pratt

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsell Foto: DPA/Pixsell

Iako je danas jedan od najpopularnijih glumaca, Chris Pratt (38) u mladosti je radio razne poslove kako bi zaradio: Svoju životnu priču ispričao je u 'The Graham Norton Showu' te iznenadio gledatelje.

- Radio sam mnoge poslove kako bih preživio. Bio sam i konobar u jednom groznom restoranu na Beverly Hillsu. Nije bilo mnogo gostiju, pa nisam dobivao napojnicu. Zbog toga nisam imao novca, pa sam morao krasti ostatke hrane s tanjura - otkrio je glumac.

COPY/PASTE Slavni 'duplići': Nisu u rodu, a nekad ih je teško razlikovati

- Jedna žena skoro me uhvatila u toj krađi. Tražila je da hranu koja joj je ostala ponese kući, ali sam je lagao da je već bačena. Ispričao sam joj se i rekao da će kuhar opet napraviti to jelo za nju. Njoj se žurilo, pa je meni ostao još jedan tanjur hrane - dodao je.

Holivudski glumac je otkrio i da je nakon što je izbačen s fakulteta radio kao striper, da je bio beskućnik i da je spavao u kombiju. Pratt je danas velika zvijezda i njegovo bogatstvo je procijenjeno na 30 milijuna dolara.

Marilyn Monroe

Foto: schreenshot 433 Instagram

Legendarna glumica rođena je  u sirotištu okružne bolnice u Los Angelesu kao Norma Jean Mortenson. Prema njenom biografu, njena baka krstila ju je pod imenom Norma Jean Baker., a 23. veljače 1956. promijenila je ime u Marilyn Monroe.

Steve Buscemi

Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL | Autor: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

Holivudski glumac danas ima 60 godina, a za vrijeme  karijere snimio je ogroman broj filmova i serija. Međutim, malo tko zna da je u djetinjstvu bio siromašan, a jedno vrijeme je čak radio i kao vatrogasac kako bi zaradio za život.

50 cent

Foto: Twitter/Screenshot

Reperova prošlost ne razlikuje se mnogo od sadašnjosti. Nekoliko puta za proteklih par godina obavijestio je javnost da je bankrotirao. Međutim, još kao klinac, reper je imao problema sa zakonom.

SAVRŠENA ILUZIJA U seriji su bile prijateljice, a u stvarnosti se ne mogu smisliti

S 19 godina uhićen je zbog dilanja droge, a nakon puštanja nastavio je sa sličnim djelatnostima jer mu je trebao novac.

Coco Chanel

gooshness.blogspot.com | Autor: gooshness.blogspot.com Foto: gooshness.blogspot.com

Izgradila je najpoznatije modno carstvo na svijetu. Međutim, Gabrielle Bonheur Chanel, kao izvanbračno dijete koje je otac ostavio u sirotištu odmah nakon smrti majke, od malih nogu naučila je sama se boriti za svoje snove. Već u sirotištu počela je šivati, a teško djetinjstvo učinilo ju je čvrstom osobom koja je kasnije, usprkos preprekama, uvijek u svemu uspijevala.

Greta Garbo

Foto: Calimero Sport

Legendarna holivudska diva je odrasla u nevjerojatnom siromaštvu, počela je raditi sa samo 14 godina, ali je na kraju uspjela da ostvariti ono  čemu nije mogla ni sanjati.

Komentari (5)
  • "Jedno vrijeme je čak radio i kao vatrogasac kako bi zaradio za život"??? Jeste vi normalni??? Kakav je to tekst?

    25. 2. 2018,   00:52
  • Nije u soldima sveee

    24. 2. 2018,   22:31
  • dobar članak nisam znao da je marlyn bila siromašna,,,

    24. 2. 2018,   21:10