Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posvetila i šestu tetovažu Maji Šuput: 'Na čudnom je mjestu'

None Foto: Instagram 8

Nakon što je tijelo ukrasila čak pet puta, raznim motivima Maje Šuput, Daniela je pjevačici sad posvetila i šestu tetovažu te tako postala 'nevaljala'

Tko kaže da pravi fanovi više ne postoje. Nakon što je tijelo čak pet puta ukrasila motivima pjevačice Maje Šuput (39), Daniela Perić (22) odlučila je na sebe strateški pozicionirati i šestu tetovažu.

- Kao što znate Daniela baš i nije najnormalnija i zato je volim. Morate vidjeti njezinu novu tetovažu koja je prekrasna, ali na jednom malo čudnom mjestu - rekla je Maja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tako je mlada djevojka postala vlasnica natpisa “Nevaljala”, koji joj je tintom ispisan na guzi. Riječ je, dakako, o naslovu Majine pjesme.

Foto: Instagram

Opsjednutost svatovskom pjevačicom počela je još dok je Daniela kao mala vjerno dolazila na njezine nastupe, a po punoljetnosti je shvatila da postoji samo jedan način kako da Maji pokaže koliko joj je stalo.

Foto: Instagram

Smatra da imaju prijateljski odnos, a Šuput je i sama bila na njezinu posljednjem tetoviranju, Majina lica na Danielinoj ruci.

NAJVEĆI FAN Želi biti kao Maja: Obojila kosu u plavo i tetovirala njen portret

Da se ovog puta nešto veliko “kuha”, bilo je jasno i kad je Daniela na društvenim mrežama objavila video u kojem Šuput najavljuje kako je sljedeća tetovaža nešto prekrasno, ali pomalo provokativno te da voli svoju obožavateljicu jer “nije normalna”.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO: 

Znaju to zaluđenoj djevojci reći mnogi, ali na zlobne komentare se, tvrdi, ne osvrće. Samo želi širiti pozitivu i Majine stihove.

- Maja mi je kao sestra, predivna je osoba i odlična je u svome poslu - zaključila je svojedobno Daniela, a sudeći po novoj tetovaži, dosad nije promijenila mišljenje o omiljenoj joj pjevačici i muzi.

Komentari (27)
  • ...kad nemas svog zivota

    5. 8. 2019,   07:15
  • Gospodična je sada glavna u svojoj mjesnoj zajednici i još je izašao članak na portalu, pa tko može od života tražiti više 😀

    5. 8. 2019,   08:35
  • A ja bih ju na toaletnom papiru 🤣

    5. 8. 2019,   07:55