Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potraga traje i dalje: Zvijezde YouTubea su već lansirane...

None Foto: JoomBoos 14

VELIKI INTERES Za YouTube zvijezdu prijavilo se više od 2500 kandidata, a naš žiri je izabrao 12 najboljih. Pobjednik će osvojiti put u Hollywood i statuu u vrijednosti od 10.000 kuna

Potraga za najvećom YouTube zvijezdom i dalje je u tijeku. Pred žirijem on line talent showa nije bio lak zadatak, no uspjeli su od više od 2500 prijava izabrati Top 12 kandidata.

Koreograf i redatelj Igor Barberić, komičar Mario Petreković, vizažistica Sanja Agić, glazbenik i producent Filip Dizdar i glavni urednik HCL.hr portala imali su pune ruke posla prilikom izbora najboljih kandidata.

- Vidi se da su se svi stvarno potrudili. Drago mi je vidjeti koliko mladih to želi i da su dali sve od sebe – kaže Dizdar.
U 12 najboljih ušla je i Ana Rogač, koja je ovo ljeto rasplesala Hrvatsku svojom verzijom hita “Despacito”, a ovog puta žiri je nasmijala videom o glavnom ženskom problemu. Iako se teško predstaviti u videu od tri minute, kandidati su svoje talente, šale i vratolomije spremno pokazali i uspjeli.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

- Žao mi je što neki nisu prošli, ali neka ne odustaju. Bilo je puno talentiranih, ali nemojte se obeshrabriti. Nastavite snimati i izoštrit ćete vještine, a svaki sljedeći video bit će bolji od prethodnog – tvrdi Dizdar i dodaje da za dobar video oprema nije presudna.
- Važna je karizma osobe koja se snima, jer jedan od lošije snimljenih videa ide dalje - govori zadovoljno Dizdar.

Foto: JoomBoos

Među odabranima našao se i dvojac iz Bjelovara, Live your dreams, sa svojom glumačko-novinarsko-komičnom točkom. Dalje je prošao i Pave Elez, koji se drugi put prijavio na “Videostar”. Svojom strašću ostavio je žiri bez daha i u videu nam pokazao ljepote rodnog Splita. Youtuber Bruno Lukić u videopriči snimio je desetak videouradaka. Od promjene boje kose pa do šarmiranja uz gitaru.

- Većina ih ima puno potencijala, a sad sve ostaje na njima i na tome koliko će htjeti napredovati te koliko će kritike pozitivno upotrijebiti da se poboljšaju – objašnjava Sanja Agić.

Foto: JoomBoos Filip Rebrović Još od 2009. naganja Pokemone. Sila je očito s njim jer vitla svjetlosnim mačem, svojim animacijama očarao je sve koji su ih vidjeli.

Foto: JoomBoos

Ivan Kosić U zemlji čudesa ima princ koji ne zna što bi pa traži princezu. Zbilja? Ne. On radi prankove, snima selfieje s časnama i čudesne izazove.

Foto: JoomBoos Ana Rogač Nakon što je zapalila Hrvatsku svojom verzijom 'Despacita' i pokazala kantautorsko umijeće, totalno otkačena Ana iznenadila nas je opet.

Foto: JoomBoos

Lars Lazar Pomalo besraman i urnebesno smiješan, Larsu nije problem popiti najužasnije piće niti šarmirati lošim engleskim.

Foto: JoomBoos Pave Elez Njegov video mnoge je ostavio bez daha. Na pitanje za ‘Videostar’: ‘Imaš li skill za dobar video?’, Pave je pustio da njegov video to kaže sam.

Foto: JoomBoos

Live your dreams Iza simpatičnog dvojca nalaze se Nika Pavičić i Leo Valentić iz Bjelovara. Njihov prilog je o lansiranju na JoomBoos planetu.

Foto: JoomBoos Josip Štimec Vratolomije ima u malom prstu, ups, krivo smo se izrazili. On to smatra normalnim jutarnjim treningom.

Foto: JoomBoos Bruno Lukić Svira gitaru, pjeva, razbijaju mu jaje na glavi, trenira gimnastiku, pleše, skejta... Ma pravi je multipraktik.

Foto: JoomBoos Danijel Matković Kako izgleda bauštela u ‘Minecraftu’? Smiješno. Od vodenih križeva do krampanja, Danijel marljivo gradi karijeru, pardon, kuću.

Foto: JoomBoos

Ljuan Čollaku Gamer s magičnim prstima koji ne funkcioniraju baš uvijek. Nakon dva neuspjela pokušaja uspio se teleportirati u gamerski ured i top 12.

Foto: JoomBoos

Antun Tomić Bilo kuda, zebra svuda, pa i na Antunovu ramenu. Wannabe Batman svjestan je da je to teže ostvarivo, ali spreman je pristati na manje.

Foto: JoomBoos Ivana Panek Cura na zadatku. Želi naučiti cure kako da svaki dan ne izgledaju kao da su zrele za Noć vještica.

 

 

Tema: JoomBoos

Komentari (8)