Obavijesti

Show

Komentari 8

Potraga traje i dalje: Zvijezde YouTubea su već lansirane...

Potraga traje i dalje: Zvijezde YouTubea su već lansirane...
14

VELIKI INTERES Za YouTube zvijezdu prijavilo se više od 2500 kandidata, a naš žiri je izabrao 12 najboljih. Pobjednik će osvojiti put u Hollywood i statuu u vrijednosti od 10.000 kuna

VIDEO

Potraga za najvećom YouTube zvijezdom i dalje je u tijeku. Pred žirijem on line talent showa nije bio lak zadatak, no uspjeli su od više od 2500 prijava izabrati Top 12 kandidata.

Koreograf i redatelj Igor Barberić, komičar Mario Petreković, vizažistica Sanja Agić, glazbenik i producent Filip Dizdar i glavni urednik HCL.hr portala imali su pune ruke posla prilikom izbora najboljih kandidata.

- Vidi se da su se svi stvarno potrudili. Drago mi je vidjeti koliko mladih to želi i da su dali sve od sebe – kaže Dizdar.
U 12 najboljih ušla je i Ana Rogač, koja je ovo ljeto rasplesala Hrvatsku svojom verzijom hita “Despacito”, a ovog puta žiri je nasmijala videom o glavnom ženskom problemu. Iako se teško predstaviti u videu od tri minute, kandidati su svoje talente, šale i vratolomije spremno pokazali i uspjeli.

- Žao mi je što neki nisu prošli, ali neka ne odustaju. Bilo je puno talentiranih, ali nemojte se obeshrabriti. Nastavite snimati i izoštrit ćete vještine, a svaki sljedeći video bit će bolji od prethodnog – tvrdi Dizdar i dodaje da za dobar video oprema nije presudna.
- Važna je karizma osobe koja se snima, jer jedan od lošije snimljenih videa ide dalje - govori zadovoljno Dizdar.

Među odabranima našao se i dvojac iz Bjelovara, Live your dreams, sa svojom glumačko-novinarsko-komičnom točkom. Dalje je prošao i Pave Elez, koji se drugi put prijavio na “Videostar”. Svojom strašću ostavio je žiri bez daha i u videu nam pokazao ljepote rodnog Splita. Youtuber Bruno Lukić u videopriči snimio je desetak videouradaka. Od promjene boje kose pa do šarmiranja uz gitaru.

- Većina ih ima puno potencijala, a sad sve ostaje na njima i na tome koliko će htjeti napredovati te koliko će kritike pozitivno upotrijebiti da se poboljšaju – objašnjava Sanja Agić.

Filip Rebrović Još od 2009. naganja Pokemone. Sila je očito s njim jer vitla svjetlosnim mačem, svojim animacijama očarao je sve koji su ih vidjeli.

Ivan Kosić U zemlji čudesa ima princ koji ne zna što bi pa traži princezu. Zbilja? Ne. On radi prankove, snima selfieje s časnama i čudesne izazove.

Ana Rogač Nakon što je zapalila Hrvatsku svojom verzijom 'Despacita' i pokazala kantautorsko umijeće, totalno otkačena Ana iznenadila nas je opet.

Lars Lazar Pomalo besraman i urnebesno smiješan, Larsu nije problem popiti najužasnije piće niti šarmirati lošim engleskim.

Pave Elez Njegov video mnoge je ostavio bez daha. Na pitanje za ‘Videostar’: ‘Imaš li skill za dobar video?’, Pave je pustio da njegov video to kaže sam.

Live your dreams Iza simpatičnog dvojca nalaze se Nika Pavičić i Leo Valentić iz Bjelovara. Njihov prilog je o lansiranju na JoomBoos planetu.

Josip Štimec Vratolomije ima u malom prstu, ups, krivo smo se izrazili. On to smatra normalnim jutarnjim treningom.

Bruno Lukić Svira gitaru, pjeva, razbijaju mu jaje na glavi, trenira gimnastiku, pleše, skejta... Ma pravi je multipraktik.

Danijel Matković Kako izgleda bauštela u ‘Minecraftu’? Smiješno. Od vodenih križeva do krampanja, Danijel marljivo gradi karijeru, pardon, kuću.

Ljuan Čollaku Gamer s magičnim prstima koji ne funkcioniraju baš uvijek. Nakon dva neuspjela pokušaja uspio se teleportirati u gamerski ured i top 12.

Antun Tomić Bilo kuda, zebra svuda, pa i na Antunovu ramenu. Wannabe Batman svjestan je da je to teže ostvarivo, ali spreman je pristati na manje.

Ivana Panek Cura na zadatku. Želi naučiti cure kako da svaki dan ne izgledaju kao da su zrele za Noć vještica.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada