Obavijesti

Show

Komentari 25

Potresna priča Sare: Uzela sam nož u ruku i htjela se prerezati

Potresna priča Sare: Uzela sam nož u ruku i htjela se prerezati
5

18-godišnja kandidatkinja showa 'Život na vagi' u posljednjoj emisiji otvoreno je priznala kako se zbog debljine borila s depresijom i nesigurnošću te šokirala ostale natjecatelje, trenere, ali i gledatelje

VIDEO

Najmlađa kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Sara Sitarić (18) šokirala je gledatelje popularnog showa kad je pred kamerama izjavila da se tri godine borila s depresijom i nesigurnošću. 

- Grozan je bio taj period i dosta dugotrajan. U jednom trenutku sam stala, što više da radim sa sobom? Najradije bih samo nestala i sjećam se da sam jednom uzela nož u ruku i idem se sad prerezati, ali ne možeš, boriš se sam sa sobom, kao da jedan mozak upravlja ovom rukom koja želi, a drugi mozak ne, ne mogu to opisati, to je prestrašno - ispričala je Sara te dodala kako roditeljima to nikad nije ispričala.

Trener Edin Mehmedović (38) ostao je u šoku kad je Sara s ostalim kandidatima podijelila tužnu priču. 

- To me tako šokiralo, jedna tako divna mlada djevojka da pomisli tako nešto - komentirao je trener, a Sara je izjavila kako poslije nije više razmišljala o tome. 

U ratu sam u danu izgubio 12 članova obitelji, neke nisu našli
U ratu sam u danu izgubio 12 članova obitelji, neke nisu našli

- To se dogodilo jednom i ne ponovilo se nikad. Znam da se neće ponoviti - zaključila je 18-godišnjakinja koja je od ulaska u show izgubila 32,7 kilograma. Jedan od razloga zašto se prijavila u show je taj kako bi mogla pomagati pretiloj djeci, a znala je da neće to moći dok ne smršavi. Između ostalog, Sara je priznala kako joj je dosta života u strahu. 

- Ideš u kino – strah te hoćeš li stati u sjedalo, ideš na more – strah te što drugi misle dok te gledaju, ideš u izlazak – minimalno četiri osobe ti se rugaju i pogrdno te nazivaju - izjavila je Sara pri ulasku u show, a priznala je da su je u školi vršnjaci gađali kamenjem. 

- Vikali su, pa ti to ni ne osjetiš, salo te štiti - prisjetila se Sara mučnog razdoblja dodajući da se riječi duboko urežu i da i zato treba pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu